Vänder på tystnaden

Sen jag anlände till Gotland har de varit rätt tyst här på bloggen. Men de måste de ju bli ändring på!


Sen jag kom tillbaka till ön har jobbet kommit i första hand, för att komma in i allt och även för de är så otroligt roligt.  Jag har sedan många gånger tänkt nu skall jag blogga, men har vilat framför en serie och somnat tidigt istället. För är de något jag lärde mig i Stockholm, då är de att man måste komma ihåg att våga låta sig själv ladda batterierna också för att orka. Men jag har hunnit med lite andra roligheter också, som jag varit framme med kameran och fotat. 
 


Besökt Tingstäde socken
Kollat när lillebror och pappa kört Rally Gotland
Lunch med familjen och P i Djupvik, under Påskhelgen
Käkat pappas pannkakor
Den gotländska solnedgången är något speciellt
Ett x antal middagar med päronen
Hängt med vännen kim och hennes barn
Promenerat genom stan med denna söta töjs
Busat och lekt i Almedalen, som ett barn på nytt

Glad påsk!

Halloj och Glad Påsk🐣!


Ledsen för dålig uppdatering, men nu tillbaka! Sen sist har jag jobbat sista arbetsdagen på Lindhagen, hängt med järngänget, pussat hejdå på P, packat de sista och tog bilen mot Gotland. Jobbat mina första dagar tillbaka på ICA Maxi Visby, hjälpt till på Rydells Blommor, varit ledig en dag och fått en jäkla förkylning.  

Idag Vaknade jag upp till att de snöade utanför fönstret och förkylningen känns bättre. Käkat frukost med brorsan, som jag hämtade vid båten i natt. Nu taggar jag upp för kvällens arbetspass.


På min gata i stan, på väg hem från första arbetsdagen på Visby igen på min elcykel.

Fotbollstisdag

Sista hel dagen, Tisdagen startade med frukost på vårt favoritställe. Ja sjukt, men vi har helt klart hittat en favorit. Vi tog oss sedan en vända längs shoppinggatorna, käkade lunch på matmarknaden på plaza S.Miguel. under eftermiddagen, sen promenerade vi och hängde i den stora parken Parque de el Retiro. Avslutade kvällen med middag och att se fotboll på en arena, där Madrid Atlético spelade match. Innan hemfärd på Onsdagen hann vi bara med en långfrukost på hotellet, innan vi tog taxi mot flygplatsen. Hoppas att ni gillat att jag delat med mig av semestern och alla soliga bilder.  Redo för frukost!
P fann fina kuddar, i en av butikerna.
Matmarknaden där vi käkade lunch under Tisdagen.
Tapas favoriten
Bröd, oliver och ost.
En riktigt god vegetarisk paella
Första och enda cidern jag fann, under resan
El Retiro parken
Njöt av solens strålar
Kvällens fotbollsmatch ⚽