I MITTEN FINNER DU ALLTID STORA HÄNDELSER

 
Vecka 29 är över och jag tycker veckan avslutades bra. På Lördagkvällen var vi ett gäng tjejer som hängde hemma hos mig och drack vin, pratade och hade bara allänt soft. Sedan tog vi cyklarna ner på stan och hängde på Bageriet och Bolaget, innan vi skildes åt. Under Söndagen hängde jag bara hemma i trädgården och njöt av solenstrålar, käkade middag med mina föräldrar på terassen när solen sakta gick ner bakom grannens hus. 
 
Söndagskvällen på terassen.

Den nya veckan började med utflykt till Sudret tillsammans med Maja och Nicole. Vi käkade lunch på creperiet i Fide, besteg Hoburgsgubben, promenerade upp i Hoburgsfyren, fikade och njöt av solen på Holmhällar.
På kvällen samlade vi lite mer vänner och köpte pizza och spelade sällskapsspel. Mysig dag.

Maja och Nicole vid Hoburgsgubben.

På Tisdagen var jag tillbaka på jobbet, full rulle nu med att skolstarten har börjat komma in och skall byggas upp, plus dem nya höstkläderna. Men jag gillar när det är full rulle och händer saker, så jag klagar inte.
På kvällen käkade jag, brorsan och kusin vitamin Adde middag tillsammans och softade hemma i soffan.
 

Vi skall bli sambos!

Onsdagen var jag åter igen ledig, så jag mötte upp Maja för att göra saken officiell att vi skall bli sambos. Vi har hittat en superfin trea norr om stan, som vi nästa vecka flyttar in i tillsammans. Även om jag pratat om det länge att flytta hemifrån, så känns det lite overkligt att det nu är dags. Men jag är verkligen taggad och tycker det skall bli ritkigt kul! 
Fortsatte eftermiddagen och kvällen med att städa, fixa hemma och städa min kära bil.

Maja hittade kanske sin blivande man?
Scoren var inte den bästa, men det var ju för vi körde alla svåra vägar.
 
Torsdagen bjöd på jobb, familjensvänner kom på besök och minigolf match. Ifjol var vi ett gäng från jobbet som lirade minigolf på Kneippbyn. Då tog jag hem vinsten och Jakob som jobbar i Deli, tror jag kom sist. Så han har under året tjatat om att han skall ha sin returmatch, så igår var det dags. En 18-håls runda minigolfmatch på Kneippbyn, Jakob var taggad att i år ta hem segern och självklart gjorde han det och jag slutade tvåa. Så nu är det dags för hårdträning, för nästa år skall jag tusan vinna igen!
 
Fredagen är här och jag vaknade upp med halsont, så har bestämt mig för att vila och ta det lite lugnt innan det är dags för kvällens arbetspass. För jag har hört att den bästa medecinen är att vila. 

1