I MITTEN FINNER DU ALLTID STORA HÄNDELSER

 
Vecka 29 är över och jag tycker veckan avslutades bra. På Lördagkvällen var vi ett gäng tjejer som hängde hemma hos mig och drack vin, pratade och hade bara allänt soft. Sedan tog vi cyklarna ner på stan och hängde på Bageriet och Bolaget, innan vi skildes åt. Under Söndagen hängde jag bara hemma i trädgården och njöt av solenstrålar, käkade middag med mina föräldrar på terassen när solen sakta gick ner bakom grannens hus. 
 
Söndagskvällen på terassen.

Den nya veckan började med utflykt till Sudret tillsammans med Maja och Nicole. Vi käkade lunch på creperiet i Fide, besteg Hoburgsgubben, promenerade upp i Hoburgsfyren, fikade och njöt av solen på Holmhällar.
På kvällen samlade vi lite mer vänner och köpte pizza och spelade sällskapsspel. Mysig dag.

Maja och Nicole vid Hoburgsgubben.

På Tisdagen var jag tillbaka på jobbet, full rulle nu med att skolstarten har börjat komma in och skall byggas upp, plus dem nya höstkläderna. Men jag gillar när det är full rulle och händer saker, så jag klagar inte.
På kvällen käkade jag, brorsan och kusin vitamin Adde middag tillsammans och softade hemma i soffan.
 

Vi skall bli sambos!

Onsdagen var jag åter igen ledig, så jag mötte upp Maja för att göra saken officiell att vi skall bli sambos. Vi har hittat en superfin trea norr om stan, som vi nästa vecka flyttar in i tillsammans. Även om jag pratat om det länge att flytta hemifrån, så känns det lite overkligt att det nu är dags. Men jag är verkligen taggad och tycker det skall bli ritkigt kul! 
Fortsatte eftermiddagen och kvällen med att städa, fixa hemma och städa min kära bil.

Maja hittade kanske sin blivande man?
Scoren var inte den bästa, men det var ju för vi körde alla svåra vägar.
 
Torsdagen bjöd på jobb, familjensvänner kom på besök och minigolf match. Ifjol var vi ett gäng från jobbet som lirade minigolf på Kneippbyn. Då tog jag hem vinsten och Jakob som jobbar i Deli, tror jag kom sist. Så han har under året tjatat om att han skall ha sin returmatch, så igår var det dags. En 18-håls runda minigolfmatch på Kneippbyn, Jakob var taggad att i år ta hem segern och självklart gjorde han det och jag slutade tvåa. Så nu är det dags för hårdträning, för nästa år skall jag tusan vinna igen!
 
Fredagen är här och jag vaknade upp med halsont, så har bestämt mig för att vila och ta det lite lugnt innan det är dags för kvällens arbetspass. För jag har hört att den bästa medecinen är att vila. 

1

VECKA 29 HÄR!

En paus i solen på trappan hemma, ger mig tid att att visa mig här och berätta om vad jag haft för mig under vecka 29. Jag sa förra veckan att denna vecka skulle bli lugnare. Men jag kan sluta säga så, för lugnt har det inte direkt varit och lungt kan vi väl ta det i höst eller vinter? Det är sommar på Gotland, jag är ung och jag har riktigt härliga vänner som vill hitta på en massa kul med mig.
Förutom att jag jobbat under veckan och vi har haft full rulle på jobbet, är min tjejkompis Malin hemma från Norge så vi var ett tjejgänget som i nykterstillstånd möttes upp och såg Norlie& KKW lira på Gute. En av dem bäta spelningarna och roligaste kvällarna såhär långt på sommaren. Vi sjöng med till de härliga låtarna som "där jag hänger min hatt", "faller", "NEJ" och "tröjan du hatar", vi dansade som dårar och många av mina närmaste tjejkompisar var samlade. Så jäkla roligt!

Norlie& KKW på Gutekällaren.

Tisdagen bjöd på 7-årskalas för min gudson/kusin. Onsdagen köpte jag och Maja med oss thaimat och myste på Tofta Strand, hängde sedan hemma hos några vänner och hade spel kväll.
Torsdagen var vi ett gäng som var på Cirkus i Lärbro, kidnappade vänner och spelade kubb och grillade marschmellows i Blå Lagunen.

Gudsonen/kusinen Casper och Maja på Tofta Strand.
Fredagen bjöd på middag på Isollabella med tjejerna som jobbar denna sommar på MAXI Special och några av dem som jobbade i fjol. Det började med att  vi alla möttes upp vid Öster och väntade in sista kvinna Moa. Tjejen som hade kommit med förslaget att vi skulle käka middag eller hitta på någonting under tiden alla var på ön, men när vi väl ringer för att fråga vart hon är säger hon men det var ju nästa Fredag jag tänkte!? Vi skrattar och tror att hon skämtar, men det gjorde hon inte. Som tur var hon på ön och kunde möta upp oss och det blev mat på Isollabella, ett glas vin på Bolaget vid Stora Torget, en överraskning att vår chef dök upp och hängde med oss. Sedan avslutade en del av gänget, på Gutes dansgolv och jag var ju självklart med för att även dansa en del med Malin och Frida som var där med. En rolig kväll!
Idag har jag tagit min sovmorgon som jag längtat efter nästan hela veckan, hållt Maja och Malin sällskap när dem käkade lunch och varit och fikat med Johannes. Ikväll laddar vi upp för ännu en utgång på stan och jag tror även denna kan bli en ritkigt rolig kväll, som resten av veckan varit. 
 

Middag med tjejerna.
 
 
 
 
 

SA NÅGON FLÄSKLÄPP?

Måndag åter igen och jag är hemkommen från jobbet, skall snart sätta igång med kvällens matlagning men måste först berätta klart om min lediga helg. För det var rätt äventyrlig, enligt mig.
 
Efter käkat pizza med pappa och brorsan i Lördags, hoppade jag på min gula cykel och begav mig bort till Emma min arbetskompis som höll i förfesten för kvällen.
På vägen dit svor jag lite över att jag valt en svart tajt kjol och att kassen på styret, flängde från ena sidan till andra sidan. Insåg när jag väl var framme att det var nog sista gången jag använde eller i alla fall cyklade med tajt kjol. Inte visste jag då att jag senare på kvällen även skulle säga, att jag bör nog inte använda så höga klackar heller. 
Vi var ett ett rätt stort gäng som drack, sjöng med till musiken som spelades, skrattade och hade allmänt mysigt och roligt i Emmas&Tobbes trädgård.

 
Strax innan vi skulle bege oss ner mot Strand, skedde en sån där olycka som aldrig händer mig eller jag aldrig trodde skulle direkt hända mig. 
I min tajt kjol, mina höga klackar från Prag, min cider i handen och telefonen i andra då jag smsade ramlar jag på något sätt i hennes trappa och slår läppen i deras trappräcke, benen och armarna. Det gjorde rätt bra ont, när dem fick se att jag slagit upp läppen. Men med is i en påse mot läppen, frågade jag om jag fick följa med ner på strand ändå? 
Självklart sa mina vänner och skrattade, vi mötte upp Bella och gänget och sedan fortsatte vi vidare mot Strand för att se Hoffmaestro. Alltid lika bra live! 
Även om jag fick en stor fläskläpp så var det en grymt rolig kväll, med bra musik och bra vänner omkring mig. 
 
Under Söndagen blev min läpp mer blå och jag kände att jag fick mer ont i armarna, så tog det lugnt hemma. Hämtade dock upp min cykel hos Bella, kramade om tjejerna som drog tillbaka till huvudstaden och tog sedan en tur förbi Maja på MAXI för att visa min fläskläpp. Ni skrattar nu säkert gott åt min story, det gör väl jag även själv även om jag har lite ont och min läpp är blå som blåbär, men sånt som händer. Det blir bättre och jag bjuder på saker som händer mig i min vardag!

Hoffmaestro på Strand, Lördag 13 Juli 2013.