MINNS INTE


Minns inte när jag satt hemma själv en kväll och gjorde typ ingenting, men ikväll är typ en sån kväll. Övervägde så många gånger på att ringa en kompis, sticka iväg och träna eller åka hem till mina föräldrar. Men samma tanke kom upp i hjärnan gång på gång, jag bör vila och göra ingenting speciellt för det sker inte speciellt ofta i min vardag. Dem senaste veckorna har även varit extra fyllda med aktiviteter och jobb från tidig morgon till kväll, alla dagar i veckan. Så här i soffan bland våra nya kuddar som kom idag, hänger jag ikväll. MYS!
BÄTTRE VECKADen här veckan känns mycket bättre!
Även om det har varit full rulle från morgon till kväll, så är det något jag trivs med mycket bra. I Tisdagskväll tog jag och P det lungt tillsammans. Vi lagade mat, såg film som vi hade hyrt och käkade godis. Under Onsdagen var jag pch Sandra en av tjejerna från ungdomsgruppen på Korpen Gotland, ute högstadieskolorna och informerade om Korpen Gotland och vår Höstlovsyra som är nästa vecka, där man kan få testa alla våra träningspass på vårt Tränibgscenter. Intresserad kolla in hemsidan www.korpen-gotland.se nu med en gång!!Jag hoppade under eftermiddagen in och höll 3 extra vattenpass, plus att jag körde vattenpasset spm var bestämt med mitt jobbgäng från maxi special. Riktigt kul och gick otroligt bra! Efter åkte vi hem till mig och käkade fruktsallad, mys!Torsdagen har bjudit på jobb, elljusstakarna är nu uppe! Sen har jag haft ett vattenpass och sen haft bästa Viggin pch Malin på fika besök. Otroligt kul att åter igen ses!
Packat väskan för imorgon, bär det av mot Linköping över helgen med Korpen.  Men nu sängen, sov sött!
DE ÄR SOM DjUPA DALAR & GRÖNA SKOGAR

Lissabon 2014
Foto: P


Förra veckan var inte min vecka, mitt humör var lågt och jag kände mig mest trött, tråkig och arg. Jag ville egentligen sitta vid en fin plats, med sol och titta ut över havet, som på bilden. Men har nu släppt det humöret och försöker att vara mer glad och se positivt framåt!

På jobbpasset idag sprang vi först runt som höns med skyltar, efter att nu kökskatalogen är slut och nya varor skall upp, Julen blan annat! Ja, på Onsdag är det sagt att julen anländer och där efter skall vi plocka upp allt. Kul eller vad säger ni?
Vi gjorde frukost tillsammans och var sen dem första som högg in på den. Smarrigt! Även fortsatt att styrt upp vårt lager ännu mer, nu när vi har haft tid. Så nu är det verkligen bra ordning och fina skyltar på plats. 

Sen jag kom hem har jag lagat korvstoganoff och ris, som jag längtat efter! Slängt in en tvätt och pendlar med att planera för Onsdagens extra vattenpass och passet jag skall köra med Special på kvällen. Har höga krav att hela mitt jobbgäng skall tycka det är kul, lärorikt och att det skall bli något dem vill göra fler gånger! Men det är bra med lite höga krav, presterar en aning bättre då! Återkommer senare i veckan, hur det gick för gänget! Ha en fortsatt bra kväll!


1