ELEFANTRIDNING


Innan jag åkte till Thailand så sa jag till familjen och familjen Steen (som vi åkte med) : "Om jag skall åka med till Thailand vill jag gärna rida elefant, se ett vattenfall, besöka Phi Phi Island och klättra i ett berg. Jag fick göra allt utom att klättra i berg, om man inte räknar min och min barndomsvän Emils äventyrliga klättring i dem där yttertrapporna på ett hotell i Patong en kväll.

Här är några av bilderna från elefantridningen, som jag och Kasper vågade oss på. Det är helt klart en av dem häftigaste upplevelserna från resan och som jag gjort i mitt liv. När jag väl klev på var jag rätt bra rädd, men ju fler  steg elefanten tog och ju mer vi pratade med vår guide/elefantskötaren, blev mitt leende bara större och större och den där känslan att få sitta bakom öronen på elefanten, är ungefär samma underbara känsla jag känner när jag sitter bakom ratten i min. AWESOME!
 
1

KAMALA I THAILAND

En av kvällarna i Thailand, åkte vi till grannbyn Kamala. Byn är en av dem byarna som blev mest utsatt av Tsuamin, men är åter uppbyggt rätt bra idag berättade invånarna. Intill stranden stod detta stora minnesmonoment idag, för minne. 
I Kamala käkade vi mat på den svenska resturangen Salt och Peppar som låg precis vis stranden, underbart mysigt ställe. Jag fick även efterlängtade pannkakor, med sylt och glass. Glad Michaela!
Efter maten fortsatte vi ner till baren neranför resturangen, som verkligen låg på stranden. Där vi njöt av en drink och av att höra vattenskvalpet.

 

RANDOMBILDER FRÅN THAILAND 2013