Här är jag!


CIAO!
Har under dem senaste dagarna, inte hunnit blogga något men hoppas att ni överlevt!
Onsdagen ägnade jag tillsammans med kusinerna, vi såg film och gjorde roadtrip runt om på gotlandsvägarna. Kul, att umgås bara vi fyra, det var närmligen ett bra tag sen. PÅ eftermiddagen checkade kusinerna ut för denna gång, å jag hämtade upp min vän Lisa. För vi hade bestämt oss för att se bio, som min moster även hägnde med på. Äntligen fick ajg se filmen, "I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR". En seg film till en början, men sedan tog den fart och jag skrattade nog mest av alla i biosalongen. Dock hade jag så höga förväntnigar om filmen, som inte filmen lyckades uppnå. Men gillar ändå starkt, titeln på filmen.
Efteråt vart det pizza, jag urs jag kommer se ut som en rund pizza till slut. Lämnade av Lisa vid bussen, å jag och min moster tittade förbi min mommo och moffa, för Annika skulle slå in ett paket. När klockan slog innan tio, skjusade jag henne hem och tog sedan plats i min säng. För att se "Kungarna av Tylösand", som jag somnade till efter 35 minuter.

Torsdagen kom och jag var uppe med tuppen, för att hjälpa mamma hela dagen på jobbet. Blev en lång dag på jobbet, men mycket trevlig.
Vi går om varandra, han sover dagarna och jobbar nätterna och jag jobbar dagarna och sover nätterna. Så klockan fyra inatt,  ringer Lucas. Trött som tusan var dock jag, men han lyckades få mig pigg efter ha hört hans lugna röst. Minuterna tickade på och våra munnar, gick i ett. När vi  la på hade vi lyckadats slå vårat samtalsrekord. Så nu har vi ett nytt som nu är, 2 timmar och 25 minuter, bra gjort eller hur!?!
Fredagen är nu här och jag skall bege mig för att titta till mamma i en butik, sedan skall vi dra mot Hemse för vattengympa. Åter i stan på eftermiddagen, skall jag träffa bästa Olivia. Ser jag verkligen framemot, skoj skoj!
Ha en bra, Fredag!"Tiden är förvärdefull, för att go till spillo."
Barnet, med kärt, många namn, Michaela StuxgrenHals i onten

Vaknar med hals i onten, eller ont i halsen som det egentligen heter. Har konstigt nog vänt på dessa ord, i några veckor nu. Även fått en del människor att skratta, tack vare att jag vänder på orden i visas meningar.
Men även fast jag har ont i halsen, beger jag mig upp, för att käka frukost och dra iväg mot Korpen bassäng, för i alla fall sitta med vid kanten för att titta på ett vattengympa pass. Idag var det en tjej vid namn Anna, jag kollade på. Förde lite anteckningar på rörelse, fast att dem flesta fanns i huvudet och i kroppen. En härlig grupp, med bra sammanhållning och mycket energi! Man såg att damerna var koncentrerade, men att gubbarna livade uppstämningen med att bete sig lite som småungar och skvätta vatten på varandra.  

Har nu verkligen inte lust eller tid, för att nu bli sjuk! Så får ta och ta det lite försiktigt och vila lite, innan jag skall iväg på eftermiddagen för att avsluta den där utbildningskursen som vi startade på kronis i somras. Skall bli kul att få träffa de gamla arbetskompisarna idag, igen! 


"Varma ord, vackra ord, djupa ord...
De äro som doften av en blomma i natten den man icke ser.
Bakom dem lurar den tomma rymden...
Kanske de äro den ringlande röken från kärlekens varma härd?"
EDITH SÖDERGRAN


 Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren

Incheckade kusiner


Vaknar till av en signal, det är Lucas mobil jag stänger av den. Men efter någon minut vaknar jag till ordentligt, det var ju alarmet som skulle väcka oss! Puffar till Lucas, att kliva upp det är dags att skjusa honom till båten. För sista veckan på praktiken, på Destination Gotland. Klockan är strax efter fem, när jag pussar han hejdå nere vid hamnen, kör hemåt och kastar mig i sängen igen och somnar om.

Vaknar till strax efter sju, svärande jag måste ju upp! Klockan åtta, börjar ju det där vattengympa passet på Solberga. Dags att kasta i sig lite fruksot, packa väska och dra mot Solberga.
På Solberga möts, jag av ett helt gäng pensionärer, men trevliga och hurtiga såna, tyckte jag. I vattnet är det kallt, men den känslan försvinner efter jag fått upp tempot och ett leende på läpparna. Mycket bra träning, för magen på detta program det gillar vi!
På vägen hem möter jag moffa i bilen, så bestämmer vi för att titta förbi mommo innan jag drar hemåt. Hon blir chockad, men ändå rätt glatt överaskad har jag hört i efterhand.
Hemma hamnar jag framför datorn, med att uppdatera blogginlägg, från helgen. Tills mina kusiner kommer in genom dörren, halv ett och strax effter kommer Jesper, pappa och mamma. Det blir dags att käka något, vid vårt lilla matbord. Dags att byta ut det, mot det stora? Nu när kusinerna, checkat in för tre dagar.
Eftermiddagen tar fart och jag och min kusin Alice, hänger med mamma till Hemse och MAXI.
Hemma ungefär fyra timmar senare, sätter jag igång med maten medans dem andra får order att byta bord, duka och kasta sopor. Klockan slår ungefär sju, när jag sätter Köttfärssås och spagetti på det stora köksbordet. Mums, mums!
Brorsan och kusinera får iden, att dem vill ut och åka lite bil. Så min promenad med Natha, blir istället en bilfärd runt om i Visby och på dem gotländska vägarna. Det var en sväng ut mot Snäck, ner på hamnen på för att titta efter båtar, tuta på lärare, öster där vi tutade och vände och körde runt, ut mot Västerhejde kyrka, en sväng ut i skogen på en mörkväg, till MAXI för att handla, innan det bar hemåt. Hemma hamnade jag i soffan, för att checka slutet av CSI innan det bar mot en bäddad säng. Där både jag och min kusin Alice, däckade fort.
"Blod är tjockare, än vatten"Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren