PIGG SOM EN MÖRT

Även om det inte var mer än en timmes skillnad mellan Sverige och Kapstaden. Så har jag varit sjukt trött på kvällarna sen vi kom hem och sjukt pigg på morgonen. Jag har sovmorgon denna Fredag och jobbar ikväll stängning. Pigg som man då är på morgonen nu, vaknade jag innan åtta imorse och har försökt somnat om men det blev istället ögonen på att läsa lite bloggar och kolla sociala medier. Blir intressant och se om jag lyckas hålla ögonen uppe till 22:15? Men det tror jag minsann när det är så kul att vara tillbaka på jobbet. 

Frukost väntar med min P och även några timmars mer tvättning. Ha en bra Fredag!

Kalk Bay, Kapstaden 2015
Foto: Michaela
BÖRJAN PÅ 2015

Bild tagen uppe på Taffelberget, Kapstaden 2015
Foto: Michaela


Mitt frånvarande i början på 2015 är att jag haft semester i varmare breddgrader, Sydafrika eller rättare sagt Kapstaden. Vi hade tagit ut semester tidigare i höstas, men hade inget resmål bestämt från två dagar innan semestern startade. Vi är spontana och vi visste att det skulle ordna sig, även om vi hade svårt att bestämma oss vart vi skulle resa. Men Sydafrika och Kapstaden var omtalat av vänner, så det blev landet vi valde och jag är nöjd över beslutet. 
Så kommer försöka berätta dela och berätta om det mesta vi gjort under dessa tre veckor.


Lunch och fika med bästa vänner
Foto: Michaela

Åter i Sverige från i Tisdags, har vi hunnit fika med två bästa vänner, packat upp, fyllt lägenheten med våriga blommor, köpt oss ett våffeljärn pch käkat våfflor, deltagit med Korpen i en tjejkväll på Intersport och börjat jobba igen, otroligt kul att vara tillbaka även om jag saknar värmen. 2014-2015

Foto taget: Cascais, Portugal 2014


Året 2014 är slut och frågan hur skall man förklara året på en mening? Går det ens? Tror faktiskt inte det är går. För dem som känner mig väl, vet att det blir i slutändan en hel roman. Precis som det kändes som när pappa frågade hela familjen på nyårsafton, vad som hade hänt under 2014? För mig tog det längst tid att berätta, jag kunde nästan skrivit en hel bok om året. Men dem bästa upplevelserna som jag mest kommer minnas var att jag och P blev ett, jag och vi har rest en hel del, jag har utvecklat mitt ledarskap inom utbildningar, mina fina vänner och arbetskompisar som funnits där och Stunderna med familjen i Tofta. 

Det nya året 2015 är nu här! Nytt år gäller nya utmaningar, fler nya äventyr, fler minnen och händelser, fler resor och platser att besöka och fler fina minnen med vänner, arbetskompisar, min P och familj.