HUR MÅNAG LINGON FINNS DET I VÄRLDEN??

God kväll!
Hemkommen från bio, tillsammans med moster Annika och vännen Ida. Vi såg filmen " Hur många lingon finns det i världen?" En härlig film, som bjöd på en hel del skratt och även gulliga ögonblick. Dock hade jag nog förväntat mig lite för mycket, så var en aning besviken. Plus att hela ÅG raggargänget, var på plats och släppte en hel de kommentarer och snackade under filmens gång, en aning irreterande och respektlös tyckte dock jag. Men ändå en värd film att se, för det finns verkligen ett bra budskap i filmen.
Nu dags för mig att sussa, för att möta John Blund. Sov gött, kära läsare!

Kolla in filmens trailer, här!
"http://www.youtube.com/embed/8WCavWZIUic"


"Alla är vi männsikor, här i världen!"
2

EN GAMMAL SÅNG, EN GAMMAL SÅNG SOM JAG SJUNGER HÖGT UT!

Förut blev jag rastlös efter bara en kvart, men idag skulle jag kunna klistra mig fast där. Satt mig framför pianot och där fastnade jag, ett riktigt bra tag. Spelade och sjöng allt från, Hallelujah till mina egna gamla låtar. Fick även fram några nya melodier och sångrader, dock behövs allt sättas ihop. Vi får väl se om jag kan lyckas, när jag får tid över igen. Önskar jag kunde sätta mig ner nu och bara skriva och forma en riktigt bra låt, för det vore super kul! Saknar verkligen att sitta och sjunga och klinka lite, allting runt omkring försvinner. Jag tänker inte på någonting annat än att sjunga och spela, när jag sitter sådär i min ensamhet.
Skall nu ta och käka lite mat, sen blir det bio senare ikväll. Ha en bra Torsdagskväll, så hörs vi senare!"I want to lissen to a friend and sing out loud, but i just can't!"
STYLISTERNA

Jag kunde ju inte bara bärga mig från att titta in på kanal 5 play, för att titta på sista programmet av Stylisterna. Programmet gick fort och innan jag visste ordet av, skulle dem avslöja vinnaren av praktikplatsen på Sofi's mode.
Efter hört juryn, pratat så lite om Caroline förstod jag nästan att Niklas skulle vinna. Dock hoppades jag en aning på att Caroline, skulle ta hem segern. Bör väl kanske egentligen inte avslöja vinnaren här i texten, men det tänker jag göra ändå. Vinnaren av stylisterna och praktikplatsen på Sofi's mode, gick till Niklas.

Kolla in programmet sista program här!
 
"Låt bästa man eller kvinna vinna!"