UR ARKIVET

 

Hur mycket jag än försöker forma orden rätt, blir dem fel. 
Jag formar orden, texterna men sedan trycker jag på delteknappen eller lämnas dem oklara.
Jag kommer aldrig lyckas forma orden så rätt, så ingen blir sårad.
Jag är ingen människa som sårar, men ibland är det svårt att låta alla få som dem vill. 

 

 

ALLT BEHÖVS INTE SKRIVAS NER PÅ PAPPER, ELLER?

 
Fredagens födelsedagsfirande för Moffa, bjöd på mommos goda mat. Kött, potatis och brunsås är alltid lika gott! Sedan blev det fotbollsspelande med kusinerna, på fotbollsplanen i närheten. Firandet avslutades med tårta och jordgubbar. Gott!

Idag är det Lördag och jag är ledig. Vaknade först upp vid åtta, nio och tittade på klockan och somnade om. För det var ju bara ett antal timmar sen jag gick till sängs och jag var ju faktiskt ledig och det betyder att man faktiskt få ha sovmorgon. Vid elva steg jag upp för att käka frukost. Mysigt att mamma och pappa höll mig sällskap, med en kaffekopp. Jag skall snart sticka iväg och göra några ärende på stan, sedan hoppas jag på att få umgås med brorsan efter han jobbat klart. Vad gör du denna soliga Lördag?


 

BARA FÖR DIG

En fin kväll i Maj 2012
Fotograf: Michaela Stuxgren


Kan någon vänlig själ svara mig varför det inte går att logga in på blogg.se via mobilen??
Jag håller ju på att bli galen, för det var ju ett av det bästa när jag köpte iphone att jag kunde blogga via mobilen, när och vart jag ville. 

Min lediga Torsdag eftermiddag fortsatte med att jag strök kläder, städade, hämtade upp brorsan och mamma vid flyget, när dem kom från Göteborg. Käkade middag tillsammans, njöt av kvällssolen på terassen. Sedan hade jag fullt med energi kvar och spring i benen så jag satte på mig joggingkläder oh joggingskor och tog mig en joggingtur. Grymt nöjd över mig själv och hoppas på att hinna en eller två i helgen även. Värmer även att höra att fler än bara jag själv tycker jag är duktig, när jag tar en sån där spontan joggingtur.

Idag har det stått jobb på schemat mellan 8 och 17. Rullat på med varoupplockning, fixande och byggande på trädgård. Vissa på jobbet gick idag på semester idag och jublade över det, jag har en helg ledig och jublar över det. Har redan planer för att umgås med brorsan, en utgång med tjejerna från jobbet och även en fika med bästa vänner. Ser ut som en bra helg och antar att det blir fler saker jag kommer hitta på. Men jag börjar med att fixa till mig inför kvällens, födelsedagsfirande hos moffa. Ha en trevlig Fredag!