Året 2009...

En vanlig Tisdag eller inte?? Vaknade upp och käkade frukost med hela familjen, riktigt mysigt! Väldigt sällan de sker i detta hus nu, faktiskt! Fick ett mess, av min käre vän Måns. Som ville ha skjus och umgås en stund. Så begav mig av till Follingbo för att hämta vännen. För det var ju runt två timmar kvar, till Pärlan skulle anlända i stan... Lärde mig lite slingrigade vägar från follingbo till Fole, riktigt kul faktiskt!
Efter har checkat Måns nya dator i Fole och snackat lite skit och några mess från Johanna, att hon undrade var jag var?? Begav jag mig till stan..
I stan hämtade jag upp Pärlan, sen begav vi oss till Gustavsvik för att snacka lite.. Behövdes verkligen, behövdes en del råd också om ett och annat! Tackar, Pärlan!
Sen vart de fika på donken med vår käre vän, Linus! Trevligt trevligt! Träffade även syster, Vickan på donken. Det var skoj, länge sen vi sågs nu! KAn inte ens komma på, när det var sist?? Minns du, syster??
Sen vart det en liten bilfärd och omkörning, innan bussen gick hem för deras del...
Kvällen tillbringades med familjen, en riktigt myskväll! Underbart kul och mysigt faktiskt!

Sen till min käre bäste vän, jag finns alltid här! <3


Min käre Ford
Onsdag...
Pappa väckte mig och det var dags för att umgås hela dagen, med käre Bell. Chillade på förmiddagen tillsammans framför tvn, tyckte nog vi båda var skönt tror jag faktiskt! Tror inte du?
Sen var de en promis längs havet och en sväng förbi gokartbanan, där allihop nästan höll till!(familjen och släkten) Deras kontrakt har nämligen gått ut och nu är de någon annan som köpt de...Känns lite sorligt faktiskt, den platsen som varit som ett andra hem, kommer inte vara de längre.. De är någon annan som kommer få det som sitt andra hem.. Det finns många fina och roliga minnen där ifrån, som jag aldrig kommer glömma!

Efter har varit där i drygt en timme och sett allt sakta försvinna och alla minnen, pluppa upp..
Begav jag mig hem med Belle, sen har vi lekt och tagit de lugnt! Riktigt skönt, faktiskt!


Sötisen, Bell

"Finns det hopp, för oss??"


ÅRET 2009
Nu sitter jag här och funderar, snart är 2009 över! Vad kommer jag minnas mest??
-Bråket för precis ett år sen, med min bästa vänner??
-idioten, som jag tyckte du var!! Du är nu min bästa vän, Erik! Jag skrattar faktiskt riktigt mycket åt de, de är sjukt!
-Fjällenresan??
-Skolan??
-Alla promenader i våras, med Bella
-Alla roliga äventyr i våras
-Golflägret och alla tokiga bus vi gjorde??
-Bilköpet??
-Skolavslutningen, sommaren 2009??
-Sommarjobbet??
-Mina nya vänner jag träffat??
-Alla roliga sånger vi sjöng du och jag??
-Alla långa pratstunder med vänner??
-Hela sommaren??
-Hösten som bara sprang iväg??
-Killarna, som blivit en plats i mitt hjärta??
-Gamla klasskompisar, som blivit nya vänner??
-Roliga golfprojektet??
-Minnena som dyk upp om familjeolycka??
-Alla skratt och leende??
-GGN??
-Min 18-årsdag??
-Mitt körkort??
-Vår nya familjemedlem, Bell??
-Alla middagar, med familj coh släkt??
-Alla mina vänner??
-Att jag verkligen fått reda på, vilka som är mina riktiga vänner!!?
-Så mycket mer....
-Hela 2009!?

Jag lovar, kommer kanske inte ihåg allt just nu! Men om jag tänker tillbaka, så lovar jag! Då kommer jag ihåg de!
Tack till alla som gjort 2009, till ett bra år! Hoppas vi ses, 2010!
Jag ser verkligen fram emot ett nytt år! Nya äventyr, nya mål, nya drömmar, starkt hopp, nya utmaningar, nya band, nya människor och så mycket mer!

Nyårslöfte??
Till detta år hade jag stora nyårslöften och väldigt många, minns inte ens om jag prickat av alla?? Ett nyårslöfte jag minns, var att jag ville hitta kärleken! Hittade jag kärleken?? Jao, de gjorde jag, inte bara en gång!  Jag hittade två stora kärlekar, som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta! För dem betydde väldigt mycket för mig och gör än idag! Sen ledde de till bra vänskap, så jag gick inte riktigt miste om något! Jag fann, faktiskt något! Sann vänskap!
Ta alla som du älskar, dem som gjort dig till den människan du är idag, dem som betyder allt för dig och samla dem, för dem kommer alltid finnas där! Du kommer aldirg glömma dem, dem har alltid en plats i ditt hjärta för alltid!
Glöm alla killar och tjejer som varit idioter, för 2010 kommer nya! En dag och ett år, kommer du finna den som inte kan få dig att stå stadigt, någon som kommer göra dig till den lyckligaste människan på jorden, den som kommer äga ditt hjärta, tills döden skiljer er åt! De lovar jag dig! Ge nu, inte upp! Have faith!

Skall nog inte bli några stora  nyårslöften i år, för det fungerade inte så bra... Så blir bra nyårslöften, som jag vet kommer ske och bli bra! Tycker du skall sätta såna nyårslöften, också! För då kommer vi alla få ett underbart 2010! ha de nu bra alla läsare och tack för allt! Vi ses och hörs, 2010! <3


"Glöm inte året, 2009!"Barnet, med kärt många namn, Michaela Stuxgren

(Hoppas jag verkligen inte glömt något, jag skulle ha skrivit nu! )