Året 2009...

En vanlig Tisdag eller inte?? Vaknade upp och käkade frukost med hela familjen, riktigt mysigt! Väldigt sällan de sker i detta hus nu, faktiskt! Fick ett mess, av min käre vän Måns. Som ville ha skjus och umgås en stund. Så begav mig av till Follingbo för att hämta vännen. För det var ju runt två timmar kvar, till Pärlan skulle anlända i stan... Lärde mig lite slingrigade vägar från follingbo till Fole, riktigt kul faktiskt!
Efter har checkat Måns nya dator i Fole och snackat lite skit och några mess från Johanna, att hon undrade var jag var?? Begav jag mig till stan..
I stan hämtade jag upp Pärlan, sen begav vi oss till Gustavsvik för att snacka lite.. Behövdes verkligen, behövdes en del råd också om ett och annat! Tackar, Pärlan!
Sen vart de fika på donken med vår käre vän, Linus! Trevligt trevligt! Träffade även syster, Vickan på donken. Det var skoj, länge sen vi sågs nu! KAn inte ens komma på, när det var sist?? Minns du, syster??
Sen vart det en liten bilfärd och omkörning, innan bussen gick hem för deras del...
Kvällen tillbringades med familjen, en riktigt myskväll! Underbart kul och mysigt faktiskt!

Sen till min käre bäste vän, jag finns alltid här! <3


Min käre Ford
Onsdag...
Pappa väckte mig och det var dags för att umgås hela dagen, med käre Bell. Chillade på förmiddagen tillsammans framför tvn, tyckte nog vi båda var skönt tror jag faktiskt! Tror inte du?
Sen var de en promis längs havet och en sväng förbi gokartbanan, där allihop nästan höll till!(familjen och släkten) Deras kontrakt har nämligen gått ut och nu är de någon annan som köpt de...Känns lite sorligt faktiskt, den platsen som varit som ett andra hem, kommer inte vara de längre.. De är någon annan som kommer få det som sitt andra hem.. Det finns många fina och roliga minnen där ifrån, som jag aldrig kommer glömma!

Efter har varit där i drygt en timme och sett allt sakta försvinna och alla minnen, pluppa upp..
Begav jag mig hem med Belle, sen har vi lekt och tagit de lugnt! Riktigt skönt, faktiskt!


Sötisen, Bell

"Finns det hopp, för oss??"


ÅRET 2009
Nu sitter jag här och funderar, snart är 2009 över! Vad kommer jag minnas mest??
-Bråket för precis ett år sen, med min bästa vänner??
-idioten, som jag tyckte du var!! Du är nu min bästa vän, Erik! Jag skrattar faktiskt riktigt mycket åt de, de är sjukt!
-Fjällenresan??
-Skolan??
-Alla promenader i våras, med Bella
-Alla roliga äventyr i våras
-Golflägret och alla tokiga bus vi gjorde??
-Bilköpet??
-Skolavslutningen, sommaren 2009??
-Sommarjobbet??
-Mina nya vänner jag träffat??
-Alla roliga sånger vi sjöng du och jag??
-Alla långa pratstunder med vänner??
-Hela sommaren??
-Hösten som bara sprang iväg??
-Killarna, som blivit en plats i mitt hjärta??
-Gamla klasskompisar, som blivit nya vänner??
-Roliga golfprojektet??
-Minnena som dyk upp om familjeolycka??
-Alla skratt och leende??
-GGN??
-Min 18-årsdag??
-Mitt körkort??
-Vår nya familjemedlem, Bell??
-Alla middagar, med familj coh släkt??
-Alla mina vänner??
-Att jag verkligen fått reda på, vilka som är mina riktiga vänner!!?
-Så mycket mer....
-Hela 2009!?

Jag lovar, kommer kanske inte ihåg allt just nu! Men om jag tänker tillbaka, så lovar jag! Då kommer jag ihåg de!
Tack till alla som gjort 2009, till ett bra år! Hoppas vi ses, 2010!
Jag ser verkligen fram emot ett nytt år! Nya äventyr, nya mål, nya drömmar, starkt hopp, nya utmaningar, nya band, nya människor och så mycket mer!

Nyårslöfte??
Till detta år hade jag stora nyårslöften och väldigt många, minns inte ens om jag prickat av alla?? Ett nyårslöfte jag minns, var att jag ville hitta kärleken! Hittade jag kärleken?? Jao, de gjorde jag, inte bara en gång!  Jag hittade två stora kärlekar, som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta! För dem betydde väldigt mycket för mig och gör än idag! Sen ledde de till bra vänskap, så jag gick inte riktigt miste om något! Jag fann, faktiskt något! Sann vänskap!
Ta alla som du älskar, dem som gjort dig till den människan du är idag, dem som betyder allt för dig och samla dem, för dem kommer alltid finnas där! Du kommer aldirg glömma dem, dem har alltid en plats i ditt hjärta för alltid!
Glöm alla killar och tjejer som varit idioter, för 2010 kommer nya! En dag och ett år, kommer du finna den som inte kan få dig att stå stadigt, någon som kommer göra dig till den lyckligaste människan på jorden, den som kommer äga ditt hjärta, tills döden skiljer er åt! De lovar jag dig! Ge nu, inte upp! Have faith!

Skall nog inte bli några stora  nyårslöften i år, för det fungerade inte så bra... Så blir bra nyårslöften, som jag vet kommer ske och bli bra! Tycker du skall sätta såna nyårslöften, också! För då kommer vi alla få ett underbart 2010! ha de nu bra alla läsare och tack för allt! Vi ses och hörs, 2010! <3


"Glöm inte året, 2009!"Barnet, med kärt många namn, Michaela Stuxgren

(Hoppas jag verkligen inte glömt något, jag skulle ha skrivit nu! )
Juldagarna....

Ojoj, då var julen och alla juldagarna över, fort gick de!


Julafton

Ägnade förmiddagen hemma, med familjen. Myste, öppnade julklappar från farmor och faffa och sedan päronens klappar. Ringde min syster och sjöng en liten sång, med egen text, hon skrattade och vart glad. Behövs inte mycket, ser du!
Eftermiddagen, vart de att bege sig till mommo och moffa, för att fortsätta fira med hela mammas släkt...
vart julmat som vanligt när vi kom, men jag är ju inte så grymt duktig på att äta julbord.. Så vart som vanligt värmda, hemlagda köttbullar och potatis och mommo bakade bröd, super gött!
Sen vart de lite "Kalle Anka", sen kom tomten och alla jublade, medans jag skrattade som tusan!
Tack, Tomten! För att du kom på besök, super glad för de!
Alla vart väldigt nöjda och även jag, i år med!
Fick kläder, pengar, bensinpengar, platttång, travelgolfväska, smycken, betalt hotellrum i London och mycket mer...Tusen tackar, allihop!

Även ett litet tack, till dig! <3
Juldagen
Ägnade hela dagen hemma, med familjen. Myste, åt julmat, såg film och hade allmänt trevligt!
På kvällen vart de glöggparty, sen utgång! Trevligt trevligt!
Tack till Erik, för skjusen! :)

Annandagen
Uppe tidigt för att träffa Johanna på stan, med broder jord. Kollade runt i affären på mellandagsrean, men hittade inget speciellt. Sparar mig, till London! För snart bär de ju av! Men hittade en speciell sak faktiskt, min nya bästa vän, min mobiltelefon! Super nöjd och glad att han en ny mobil, vart min egen julklapp i år!Denna modellen, fast i cool rosa/lila! :)Sen ringde min bäste vän, Erik.G och frågade om vi ville hjälpa honom att shoppa skor.. Så efter en timme vart han inne i stan, det var dags för skohandling! Innan vi började frågade jag om han skulle ha ha Lacoste skor, men nej nej! Första affären vart, kvarnen Intersport! Där vi säkert stod 20 minuter och funderade, sedan begav vi oss till Intersport City, där han hittade skor på max 5 minuter! Gissa vilka skor de var?? Lacosteskor! Jag känner antagligen min  vän, väldigt bra!
Sen drog vi en  drive in på "MAX". Ja, du läste rätt, orkade inte bege oss någon annanstans och de var närmast! Åkte och satte oss och åt i bilen och snackade skit, super trevligt!

Sen begav jag och Johanna oss mot, Västergarn för att hämta min käre, glade vän Erik.C. Var inne och hälsade på familjen, kul att se dem igen allihop! Var ju några månader sen, nu!
Vi lämnade av Johanna hemma hos henne, sen drog jag och Erik, mot stan.
Först vart de bowling och som vanligt, Erik's dolda talanger dyker upp! Han vann över mig lätt, men vi hade skoj i en timme, tillsammans! Sen visade jag honom, runt i stan och så vidare.. Sen vart de middag tillsammans på Joda, innan kvällen var slut.. Tackar för ett par, otroligt roliga timmar, Erik! Var grymt länge sen, vi sågs och hade mycket att prata om, så de vart super skoj! I vår bär jag av mot Jönköping igen, för att hälsa på!

När jag lämnat av Erik, i Sanda. Begav jag mig till familjen Utterba, i Västergarn. Satt och drack julmust och pratade om Londonresan. Snart dags ju! En massa gamla resor, som Johannaspäron gjort när dem vart unga... Riktigt trevligt! Runt nio begav jag och Johanna oss ut i bilen, för att säga hej då! Men minuterna gick och jag tror jag åkte där ifrån runt tjugo i tio, så vart mycket att prata om! Alltid lika, kul gumman! Tack för att du finns där i alla lägen! <3


LondonTackar mina bästa, för en underbar Annandag! <3


Söndag och dagen efter, Annandagen
Klev upp runt elva och har bara myst runt i huset från dess. Extremt skönt, faktiskt! De är  även precis, vad jag skall göra till halv tio, då jag skall ut på vägarna. Om ingen hör av sig innan och frågar om jag är med på film, då tackar jag självklart ja! Skall bege mig till När, för att hämta Johanna panna, senare. Sen hem till henne och sova där. Upp tidigt imorgon och in till stan, för att jobba med mamma. Super kul, ser verkligen framemot de!Pärlan, för 1 år sen
Hoppas du haft ett par lika trevliga och mysiga juldagarn, du med!
"Familjen och vänner, är de viktigaste som finns!"

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren


GOD JUL!
Det är dags för jul! Jag vill skriva ett grymt bra, blogg inlägg, men har ju verkligen inte tid! De är något jag ogillar väldigt mycket, tiden! Att de aldrig finns tid! URS! Jaja, här kommer ett kort ett!

Det är dags för Jul! Vad handlar julen om, för dig?? För många människor är julen såhär, jag lovar att du kommer känna igen dig!
Alla springer runt som dårar, för att handla julklappar. Springer runt för att julstäda, grälar för att tiden inte räcker till, bakar kakor, julgodis, plockar upp tomtar och gran. Allt skall bli perfekt! Men de finns ju inget som är perfekt! Det viktigaste med julen är att, vara tillsammans och umgås! Kom ihåg de och påminn er själva om de!Julkappar??!?!
Jag har kommit på en superbra liten julklapp till allihop i släkten, som är topphemlig! Men som alla kommer bli lättade över och tycka är otroligt skoj! Ser fram emot  att se allas, ansikten imorgon! Tackar, för en kompis hjälp!
Har inte handlat många klappar i år, fatiskt bara en enda!
Till min bästa vän, Erik! Otroligt svårt att komma på, men något jag bara ville göra! För tack för allt och att han verkligen finns där i alla lägen! <3 Blev en liten, liten klapp och inte ett dugg speciell. Men det är tanken som räknas! ÅH, han blev riktigt glad!
Sen har ingen annan fått något, av mig! Visst är jag taskig, eller??
Nej, jag skall ta mina kompisar på några kul äventyr framöver, de blir deras julklapp!
Å faniljen, skaffade ju hund! Så tycker det är en superbra, julklapp!
Du, kolla här!
Jag hör nu låten på radion, higher med idolerik! De är vårlåt, tycker jag.. Känner igen mig rätt väl, i det han sjunger..jaja..
Jag ville jätte gärna ge dig, en julklapp! Jag kan komma på miljontals grejer, du behöver! Men det är inte tillräckligt speciellt! För de är ju du för mig, speciell och de står jag för! Du kommer alltid vara speciell och unik för mig! Har försökt skriva en sång som är bara till dig, men kan inte få den tillräckligt speciell!  Jag vet inte heller om jag nu fått ner de rätta orden, men jaja. Här kommer några ord jag vill säga dig, så lyssna noga!

Jag är tacksam och otroligt glad, att jag mötte dig! Du öppnade mina ögon, som ingen annan gjort! Du blev speciell, du var unik och du var min! Jag är tacksam för allt och hoppas vi kommer kunna fortsätta umgås! För du, betyder otroligt mycket för mig och kommer alltid att göra! Ha nu en riktigt God jul, gubben min! <3Själv har jag ingen aning om vad jag kommer få i år! Men har sagt de, jag vill inte ha något! Har redan fått tillräckligt i år, tycker jag! Men alla kommer ju ge ändå, om jag känner alla rätt! Så får väl se, vad som dyker upp i klapparna i år!??! Kom på en sak, får en riktigt bra julklapp av en av mina bästa vänner, Erik! Att han kommer till ön och jag kommer få umgås med honom en heldag, grymt skoj! Kanske väldigt lite du tycker, men för mig betyder de otroligt mycket! Vi träffas så sällan, nu när vi går i skolan och det är ett stort hav och flera mil ifrån varann! Så tack, bästa vännen, för de! <3


Jag vill ge er alla något grymt bra i julklapp, men kan ju inte komma på vad! Så säger därför detta:
Ett stort tack till alla mina vänner och familj, för att ni alltid finns där för mig! Önskar er alla en riktigt GOD JUL!
Ett GOD JUL till dig med! Ha en bra jul, i snön!


"Ha en superbra jul!"Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren