EXTRA PASS

Denna Måndag vaknade jag upp till grått väder och det dröjde inte länge innan snöflingor, även föll ner på marken. Vart försvann våren?Kan man ju fråga sig, men den är väl runt hörnet får man hoppas. 
Jag har jobbat idag, haft ett vattenpass i Roma, lagade mat när jag kom hem och käkade sedan med mina päron. 
Hängt resten av kvällen framför TVn och njutit av en lugn och oplanerad kväll. Skönt! 
VAD TROR DU?De lediga dagarna flög iväg och lika så mina senaste jobbdagar. Soligt väder och vårvärmen har också tittat fram, skinnjackan var faktiskt på igår!
Årsmöte på Korpen Gotland, möten hit och dit, en golfrunda med de stora grabbarna, hängt med P, käkat middag med mina föräldrar, haft vatten pass, bjudit några av mina vattendeltagare på tårta, firat min kusin Alice som blev 15 år. 
Även jobbat stängningspasset på jobbet ikväll. Där jag på eftermiddagen var med och stoppade ett rån/ snatteri försök, så nu funderar jag åter på det igen. Vore polisyrket något för mig?

VAD VORE JAG UTAN DIG

Min lediga dag har bestått av regn, så golfplanerna som fanns fick läggas åter igen på hyllan. Jag har istället tagit mig en sovmorgon, käkat frukost, hängt med P, betalat räkningar och planerat för veckan och dagens ungdomsmöte på Korpen Gotland. Kommer strax ta och berätta mer i ett inlägg om detta ungdomsprojekt på Korpen Gotland, till er som är intresserade. Men nu måste jag glida, dags för mötet med gänget och sedan även det årliga årsmötet med Korpen Gotland. 

Bjuder på en solig bild, från golfbanan på Dominikanska Tepubliken från i Februari.