DU VISAR MIG I RÄTT RIKTNING NÄR JAG ÄR VILSEN

Träningspasset som mamma och jag drog iväg på i Roma, var givande. Styrka med intervaller i vattnet, precis vad jag behöver. Så kommer garanterat testa det fler gånger. Det gav mig även en härlig energikick. Men kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, för känner redan magens högra sida. Men det lär ju ändå vara härligt, då känner jag att jag tränat.

När jag kom hem och fikat med familjen, ringde en av mina närmaste vänner, Erik. Det händer inte att vi hinner träffas eller pratas vid så ofta längre, som förr när vår kontakt var dagligen. Men våra jobb tar upp mycket tid. Glädjer mig då att när vi väl lyckas finna tid och prata, är det som vanligt. Prat och skratt om allt möjligt från gamla minnen, till vardagliga saker. Det är sånt som även ger mig energi och en människa som påminner mig om vem jag är, när jag ibland blir vilsen och fumlar i mörkret. Tacksam för en sån fin vän.


Jag och min fina vän Erik på vår studentbalen 2010.


CAN YOU JUST MAKE ME SMILE LIKE BEFORE

Längs Themsen i London, Januari 2013.
Fotograf: Michaela Stuxgren och mamma Susanne


Jag är hemma denna Onsdag, efter en helt vanlig dag på jobbet. Inväntar nu mat innan, jag skall dra iväg med mamma på ett träningspass. Ett styrke och intervallpass i bassängen i Roma. Skall bli intressant och spänannde och se. återkommer senare om hur det gick och hur det passen gick. BAKA LITEN KAKA OCH PUFF IN I UGNEN

Dagens bakverk
Fotograf: Michaela Stuxgren
 
 
Min ugnspannaka blev bättre än vanligt. Kan dock inte sätta fingret på varför, men strunt samma den blev ju bra. I matlagningen och bakningen blev det två kladdkakor också. Men egentligen kan jag inte kalla dem kladdkakor, skulle nog hellre säga chokladkakor. Det blev även blåbärsmuffins. Ja när jag väl börjar baka skall jag göra allt på en gång, precis som min farmor. 
 
Efter bakningen och mat i magen dök min vän Josse upp, för att hugga in och fika på godsakerna jag bakat. En massa prat om allt möjligt och en massa skratt. Alltid lika härligt, för hon ger mig alltid så ny och härlig energi. Ser framemot att ses snart igen. Nu bär det av mot sängen, för imorgon är det jobb 7-16 som gäller.


 
 
 
 
 
 
1