EN LYCKAD HELG+ FÖDELSEDAG

Bilder från Instagram, under helgen

 
Min helg vart verkligen lyckad och tror även den kommande helg då jag skall till stockholm och hälsa på några av mina bästa, kommer bli lyckad! Det som gjorde denna helg så lyckad var att efter hängt med lite vänner på Lördagskvällen, hämtade jag upp en av mina bästa Bella vid båten. Där stod jag med en fin lapp och ett stort leende på läpparna, när hon klev i land. Vi fortsatte natten med att ta en sväng ner på stan, kollade läget och dansade några steg på Munkkällarens dansgolv. Söndagen försvann med ett kvällspass på jobbet och att sedan Bella kom hem till lägenheteten, för att vara med och fira in min 22-åriga födelsedag. Vi käkade tårta, pratade och skrattade i massor och spelade yatzy. En bra start på min födelsedag!

Min födelsedag fortsatte med ett jobbpass, ett tårtmöte på jobbet. Då jag fick en otrolig fin present av mina arbetskompisar. Ni minns dem där glas snöbollarna man skakade som liten, en sån fick jag med ett kort på mig i ifrån Maxigalan. Kvällen bjöd på matlagning med pappa, middag med familj och släkt, presentöppning, tårta och mys. Avslutade dagen med två bra telefonsamtal från Barndomsvännen Vickan och min favorit. 
Tackar för alla fina gratulationer på sms, sociala medier, grattiskramar, telefonsamtal, alla som var med och firade mig under min födelsedag. Helt klart en lyckad och bra födelsedag!
 
 

DU FÅR MIG JUST NU ATT LE EXTRA MYCKET

Fredagdag försvann med jobb, sen när jag kom hem möttes jag av ett födelsedagsbrev inför dörren av min bästa habbibi Viggin, i Uppsala. Otroligt glad över att hon tänkte extra mycket på mig, så nu längtar jag till min födelsedag på Måndag då jag får öppna det. Ungefär 5 senare där efter, meddelar en av mina andra bästa vänner en överraskning, som bara gjorde att jag hoppade upp av glädje. Avslöjar efter helgen!
Kvällen fortsatte med middag hemma med mina föräldrar och sedan lite häng med brorsan, innan jag åkte hemåt efter midnatt.

Lördags häng i soffan, efter dagens arbete som jag började med att försova mig till. Jag började jobba 8, men klockan 8:18 vaknade jag upp och tittade på klockan. Jag hade försovit mig och jag blev irriterad på mig själv, men som sagt det ända man kan göra är ju bara att hoppa upp och dra iväg mot jobbet så fort som möjligt och jag tyckte jag lyckades komma till jobbet ändå rätt fort. Idag på jobbet, har jag seriöst undrat över om det är julafton redan imorgon? Så mycket folk, så många frågor och så mycket julklappsköp. Men det är ju även otroligt skoj!
 
Händelse från jobbet:
Han är en musiker som är inne minst 1 gång i veckan, handlar och brukar hejja på oss. Idag när jag står och pratar i telefon, kommer han fram och säger " Michaela, du är mörkhårig! Snyggt!". Pugh Rogefeldt fick mig och min arbetskompis Matilda att skratta.

 
 


 
 
 

GLAD TJEJ!

Mitt sms som kom tidigare ikväll var att min nya iPhone 5S kommit! Så jag bestämde mig för att åka in till stan och hämtade ut den, så glad att få en fungerande telefon med fungerande låsknapp! En liten tidig födelsedagspresent till mig själv, så nöjd! Suttit resten av kvällen hos mamma och pappa och laddat in alla appar och lekt med iPhonen. Jag har även hunnit städa av lite grann, sen jag kom hem. Fortsätter imorgon förmiddag, så jag är mycket nöjd med mina två lediga dagar!