MobilBloggningen Fund...

foto3721 (MMS)

MobilBloggningen Funderar ännu över om jag lyckades mobil Blogga igår. Men har dem senaste dagarna jobbat och nu är vi på arlanda för att bege oss utomlands. Skall försöka uppdatera något under veckan, men annars hörs vi om en vecka igen. Ciao! Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren

2

JULEN ÄR NU PÅ GÅNG!


Julafton 2010
Fotograf: Michaela Stuxgren


God morgon!
Dags att kliva upp, för att käka frukost och sedan dra mot MAXI för att jobba. Hoppas på fullrulle faktiskt idag, när vi bjuder på både glögg, peppakakor och att julen är färdigbyggd! Känns konstigt och säga det redan nu, såhär i mitten på Oktober. Men så är faktiskt sanningen. Alla julleksaker, adventljusstakar och små tomtar, julpapper finns nu i butik. Välkomna in, hörrni!

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
DU GER MIG VÄRMEN!


Juli 2011
Fotograf: Michaela StuxgrenGod kväll!
Ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen, denna vecka. Känns riktigt trist, att jag inte lyckats uppdatera mer och haft för mig något annat, än att typ bara jobba. Men sanningen är ju att vissa veckor, är ju liksom bara såhär.

Efter en lång dag, är jag hemma och nerbäddad i sängen framför datorn. Har prickat av en liten sovmorgon, två vattengympa pass, några chilltimmar med Lucas och ett jobb pass på MAXI. Känner mig nöjd!
Skall nu krypa ner till sängs, efter sänt hälsningar till mina vänner som skall bege sig utomlands imorgon.
Ha det bäst i värmen, mina kära vänner och alla ni andra som skall till värmen! Nu blir det sovdags, sov sött!

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren