En hemlighet ute

Under helgen var mamma, pappa, lillebror och min mommo och moffa här på besök. De kom i lördags runt lunch så de blev en visning av vår lägenhet och sedan några timmar på Mall of Skandinavien. Under kvällen blev de middag på P's jobb La vecchia Signoria tillsammans och med kusin Adde och hans flickvän. Många skratt och tokigheter, för att min moffa är ju för busig. Vi käkade några smårätter till förrätt, sen en halv pasta, en kötträtt och sen dessert. Riktigt smarrigt!

På Söndagen blev de frukost på hotellet där de bodde och sen en lägenhetsvisning. För nu kan jag meddela att nu har brorsan flyttat till Stockholm och han skall hyra en lägenhet på söder. Riktigt kul att ha honom i samma stad igen. Han bor under denna vecka hos oss och till helgen flyttar han in i sin nya lya.


Resten av Söndagen bjöd på en sväng till Ikea och lunch. Sen även musikalen Phantom of The opera på Cirkus, tillsammans med mamma och mommo. Så glad att vi gav mommo den extra julklappen och wow vad kul att nynna med till sångerna jag själv en gång sjöng, på gymnasiet. 

En riktigt härlig och rolig helg med familjen. 


Inte många bilder från helgen, men den go fika blev de på mall i Lördags.

Tro inget, från du vet säkert

Halloj där Tisdag! 

Jag lever, men haft fullt upp de sista dagarna. Men veckan har börjat bra, ett stängningspass igår som blev lite kaos dock. Men så är de ibland. Nu åter på väg mot en ny arbetsdag. Jag har en riktigt rolig sak att berätta, men återkommer med det ikväll. 
Nu på springande fot, för att stämpla in.


Boys and Girls!

Its Friday Boys and Girls! 


Igår var de jobb under dagen som gällde och nu är jag även på väg mot kvällens stängningspass. Sen kan jag ta ledig helg och umgås med nära och kära som kommer på besök. 

Förutom jobb har jag ägnat en stor del igår efter jobbet och en hel del tid idag innan jobbet att få igång vår tvättmaskin. Den visar endast E05 på displayen och de skall tydligen betyda att inget vatten pumpas upp, enligt instruktionsboken. Igår kände jag mig verkligen som en rörmokare när jag låg på golvet och har rensade filter och skruvade.
Idag har jag ringt tekniker, men de kan först komma 6 Februari!! Hoppas på att mina päron i helgen, kan se problemet jag inte ser. För de är när man är utan någonting, man inser hur mycket man behöver de. 
Har du stött på problemet tidigare, får du gärna kommentera vad ni gjorde för att lösa de. Over and Out for work! 
Trevlig helg!