Har inte tunnelbanan öppet dygnet runt?


Uppe med tuppen imorse för första jobbLördagen, här uppe i Stockholm. Kände mig rätt pigg när jag väl var uppe på fötterna och kom iväg mot tunnelbanestationen. Men väl framme på min hemmastation, så var dörrarna låsta och jag fick vända och gå till den andra stationen inne i Sundbyberg. Svor och suckade en hel del. Men framme på Maxi ändå i tid och hann öppna för kunderna några minuter i 7. Dagen har sprungit iväg och jag är så glad, över att jag hunnit gått igenom alla pallar och burar vi hade på lagret av leksaker. Kunde stämpla ut och känna mig rätt nöjd över klarat ett eget mål för veckan. 

Gammal bild från Gotland, Mars 2016.


Med solens strålar i ansiktet och en glass i mun, promenerade jag hem. En middag hemma med P ikväll, eftersom vi inte hunnit setts så mycket denna vecka. Vi har jobbat om varann och imorgon drar till Spanien, med ungefär 450 andra korpare från Sverige. En träningsresa, med workshop och framtida beslut som skall diskuteras och fattas för Korpen Sverige, en massa träning och en hel del skoj med korpen kompisar från hela landet. Ha en bra Valborgkväll! 


Min mor sa till mig..

Fredagkväll, ååhhh..
Slutade jobba vid 19- tiden, handlade och åkte hem för en kväll i lägenheten. Måste nog erkänna att jag längtat en aning. En del är kanske chockade att jag sitter still en fredagkväll. Men minns att min mamma sa för länge sen. Att vara ensamt är både lärorikt och bra i längden. För när du klarar av att stå på dina egna ben, kan du stå på andras. Så känner mig bra starkt och att min mamma hade rätt, ensamtid gör gott. 

Rydells Blommor på ICA Maxi Nacka. 

De har varit jobb varje dag, sen jag kom tillbaka till Stockholm i Måndags. Även när jag var ledig från Maxi lindhagen igår Torsdag, tog jag ett extra pass på Rydells Blommor. Så äventyrade med buss till Maxi Nacka, de ni!
De har även varit studiebesök med jobbet, på Maxi Barkaby och Häggvik. Intressant och lätorikt! Har även hunnit en Aw med en del av mitt nya arbetsgäng. Så kul!


En del av jobbgänget på Aw i Onsdags vid vattnet, på Kungsholmen. 

Lagat och käkat middag, laddar nu upp med choklad för kvällens serieavsnitt, innan sängen och morgonpasset på jobbet imorgon. 


Överraskade Gotland ❤

Jag talade kanske inte helt sanning i Lördags morse. När jag sa att jag skulle se serier, så var jag egentligen på väg till Arlanda. Kunde ju inte riskera att bli påkommen, men de blev några dagar på Gotland. Anlände strax efter 12 i Lördags på Visby flygplats, blev upphämtad av morbror och mommo och åkte sen direkt ut till sista sträckan på rally Gotland för att kolla brorsan och pappa och vänner. Mötte sedan upp dem i service och mål och alla vart helt chockade när jag helt plötsligt kom där gående på Ica Maxi arena parkering. Men så kul och alla blev så glada! 


Under Lördag eftermiddag hängde jag med familjen, på kvällen vart de rallyfest och prisutdelning på Wisvy Strand. Riktigt trevlig och rolig kväll. Mat, prisutdelning, dans, champagne och sen en vända även förbi munken. Brorsan och pappa slutade på en fjärde plats i sin klass. Så stolt! 


I Söndags morse vart jag väckt av mamma och pappa runt niotiden, för frukost innan de blev en fika på stan med vännerna Kim och Linnea. Fortsatte med ett besök på ICA Maxi Visby och även besök hos P's mamma. Innan jag hamnade hemma vid vårt köksbord och käka glass med familjen. Vi fortsatte kvällen med att brorsan och jag handlade och lagade tacos. Somnade sen i soffan, till någon deckarserie på tvn.Väckt imorse av pappa innan 6:00 imorse för att åka med mamma och jobba lite och få träffa min barndomsvän Vickan. 

Nu tillbaka i Stockholm och på väg hem, innan jag ikväll skall jobba stängning på jobbet. Så glad att jag ändrade mig och åkte hem, för att överaska familjen och vänner.