Ner för backen!

Vilken rolig Lördagskväll, vi lyckades överraska kusin Adde med en födelsedagsmiddag och tårta. Vi är ännu imponerade över att jag och Sofia, hann slänga ihop en tårta, när de drog till affären en extra gång för vi sa ups " vi glömde läsken" fast vi medvetet gjort de

för att få lite tid. De som känner honom vet hur nyfiken han är och de var svårt att lyckas underhålla tårtingridienserna  i affären. Han blev i alla fall riktigt glad och vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans allihop. 

Söndagen var första dagen och halva ligan startade med att åka skidor i backen, med andra halvan tog oss en lugnare dag.Vi promenerade, kollade i butikerna, hade pulkaåkning, vi tog en genväg under promenaden och Nina hoppade över en bäck och landade som en säl, luncha allihop på skivan lodge och fika tillsammans med några drinkar på eftermiddagen. Hängde i stugan framför brasan, käkade en god middag allihop, sen bowling där mitt lag vann. Denna härliga dag avslutade med kortspelet hjärter sju, innan läggdags. Nu väntar en ny dag och jag skall idag försöka komma ut i backen, är mitt mål för dagen.