Ner för backen!

Vilken rolig Lördagskväll, vi lyckades överraska kusin Adde med en födelsedagsmiddag och tårta. Vi är ännu imponerade över att jag och Sofia, hann slänga ihop en tårta, när de drog till affären en extra gång för vi sa ups " vi glömde läsken" fast vi medvetet gjort de

för att få lite tid. De som känner honom vet hur nyfiken han är och de var svårt att lyckas underhålla tårtingridienserna  i affären. Han blev i alla fall riktigt glad och vi hade en riktigt rolig kväll tillsammans allihop. 

Söndagen var första dagen och halva ligan startade med att åka skidor i backen, med andra halvan tog oss en lugnare dag.Vi promenerade, kollade i butikerna, hade pulkaåkning, vi tog en genväg under promenaden och Nina hoppade över en bäck och landade som en säl, luncha allihop på skivan lodge och fika tillsammans med några drinkar på eftermiddagen. Hängde i stugan framför brasan, käkade en god middag allihop, sen bowling där mitt lag vann. Denna härliga dag avslutade med kortspelet hjärter sju, innan läggdags. Nu väntar en ny dag och jag skall idag försöka komma ut i backen, är mitt mål för dagen.


Vi drar till Fjällen!

Fullt upp de sista dagarna, men nu på plats i Sälen för lite ledighet.

De var ett par sen jag var här, men de är delvis sig likt sen vi var här som yngre. 
Lika mysigt! 

Jag, brorsan, kusin Adde.P och flickvännen Sofia började bila redan imorse och resten av våra familjer är nu på väg upp från ön. Vi har lunchat, handlat och förberett inför kvällens middag och väntar nu in dem, för en rolig vecka tillsammans. På väg mot Fjällen, under förmiddagen
Vi stoppade för ett studiebesök på ICA Maxi Mora. Här dansar Sofia glatt framåt.
Här har gänget slagit sig ner i knä på varann.
Brasan är tänd och vi myser.

2 days left

2 arbetspass kvar innan helg och de betyder också att de är 2 dagar kvar till, vi drar till Fjällen. Jag har försökt packa de sista dagarna, men tröttheten har tagit över. Men de mesta är nu upptvättat, så skall bara väljas och vikas ner i väskan. Efter jobbet skall jag in till stan och handla de sista, som jag kan behöva. 


Annars drog bokrean igång på jobbet igår. Jag känner att jag tillsammans med de andra har fått tagit lite extra mer ansvar denna vecka, de gillar jag starkt. Vår försäljningschef är på semester. De är den största anledningen till ansvaret ökat och man utvecklas. Under Onsdagen kom jag hem till att P lagat tacos och vi började titta en ny serie. Mysig kväll! 
Nu åter mot en ny arbetsdag!