FLASCHBACK'S

 
"En sak går att slänga, men ett minne finns alltid kvar!"JOBB JOBB OCH ÅTER JOBBHemma från första arbetspasset, som var på Rydells Blommor. Jag kände mig faktiskt riktigt fri och glad, när jag körde jobbarbilen mot Hemse. Ännu gladare vart jag på vägen tillbaka till stan, då radion spelade grymt bra musik. Dock gjorde den där jäkla bilen med sitt släpp, framför mig riktigt irreterad. 50 km under hela vägen, förlåt kära turister! Men hittar man inte bör man ändå ha koll på trafiken runt omkring en och en bra sak, är kanske att fråga gotlänningarna om rätt väg. Så otrevliga är vi faktiskt inte, kan jag meddela. Arbetet rullade på bra men även timmarna, trodde jag skulle hinna klart tidigare. Men som vanligt, måste jag vara riktigt rolig och trevlig att prata med, för hade en hel del som stannade och pratade med mig idag. Ändå riktigt kul faktiskt, även om arbetet tar lite längre tid då.

Hunnit med att käka lite lunch, tillsammans med min kära familj, kändes behövligt efter dessa första arbetstimmar idag. Nu njuter jag i trädgården av solen, innan jag klockan fyra skall bege mig iväg igen, för att arbeta. Det sista arbetstiimmarna för idag blir på ICA MAXI. Så vill någon prata och vill träffa trevliga och roliga mej, finner ni mig på ICA MAXI's specialavdelning, från klockan fyra.


"Det som får dig att känna dig fri, är det som gör dig lycklig!"SIDA VID SIDA, PÅ PIREN

Hemma efter denna tisdag, som har bestått av jobb och en trevligkväll i Västergarn.
Hade nog idag det största leendet, på ICA MAXI. Inte bara för att jag mådde bra och kände mig glad, utan även för att försöka få dem andra att även le lite mer. Fick faktiskt upp leendet på en del utav personalen idag, mest min kollega Maria i alla fall eller var det jag som fick ett leende av hennes dåliga burkörning. Har annars gjort det vanliga som alla plocka upp varor, käkat frukost och käkat lunch/trefika. Runt lunch fick vi dock den stora uppgiften att damma och fronta, hela specialavelningen. Även om det var tungt, tog lång tid och  att vi kände oss dammiga efteråt, hade vi nog ändå rätt kul, kändes det som i alla fall.

Efter jobbet, tog jag en sväng hem förbi innan jag fortsatte emot Västergarn. Hemma hos Johanna, möttes jag av mat på bordet och sedan inladdning av London bilderna på datorerna. Det blev även ett Londonalbum på facebook, check it out!
Tog oss sedan ner till Västishamn för att njuta av denna underbara sommarkväll. Käkade glass, snackade skit, njöt av solen, gungade gung bräda och lekte kull, vi kände oss precis som barn igen. En riktigt härlig känsla, som man bör återuppleva ibland.

Skall nu efter dålig tur på att få tag på Lucas, försöka sova några timmar innan det är dags för åter en ny dag.
Imorgon gäller ännu fler jobb timmar, både på Rydells och ICA MAXI. Hoppas dock kvällen slutar med att jag får träffa min underbart söte pojkvän, håller verkligen tummarna!
Sov gott, kära läsare!
"Två olika pusselbitar, är dem som sätts ihop till rätt pussel"