"Det är aldrig bra att sova själv, om man är rädd!"


Vaknar till kvart i sex, av att mobilen börjar vibrera och börja spela en melodi, det är alarmet. Vad fan skall hon upp och göra så tidigt, när hon är eldig? Tänker ni nu, eller hur!?! hade tänkt och bevisa för en vän, att jag faktiskt klarar att gå upp klockan sex och tidigt en morgon! Men just denna morgon gick det inte så bra, att bevisa det! Jag stängde av alarmet och somnade om, attan! Men jag har ju egentligen bevisat det en gång tidigare, att jag klarade gå upp sex, när jag kom hem typ tre! Å då var det faktikst du, som hade riktitgt svårt att gå upp! Å det det är faktiskt sanningen, vet inte hur många gånger jag sa till dig att kliva upp då! Inte var det en gång i alla fall!

Vaknar av telefonen ringer, tittar på mobilen det är min bäste vän Erik. Som är pigg och glad som tusan, ställer en massa frågor, medans jag bara mummlar fram ord. jAg är ju trött som tusan, bara några timmar sen jag kom hem känns det som. Men frågor bara fortsätter! Vem är det egentligen som ringer en så tidigt som 08.50 när man är ledig? Jao, det kan ju bara vara jag och Erik, som gör en sån grej till varandra. Vi är för taskiga mot varnn, nje vi är gulliga mot varann! För om han inte ringt, hade jag faktiskt sovit bort hela dagen nästan eller försovit mig till golfrundan, jag idag skall ta med Måns och Herr Olsson. Efter några minuter, har jag verkligen vaknat till liv och kan svara på alla frågot lite mer än mummligt. Efter nio minuter, säger vi pusshej och lägger på. Reser mig och fastnar här vid datorn, tänker tillbaka på igår kväll och i natt.

Jag, Jonathan och Steph i min bil, på Gotlands vägarna i mörkret. Jag bakom ratten, där jag trivs verkligen allra bäst! Jonathan och Steph brevid mig, i bilen sussade vi fram på Gotlands vägar. Letade och letade och fann spökhus, kyrkogårdar, ödsliga hus och konstiga gubbar, skyltar som vi trodde var människor. En riktigt kul biltur!

Kom verkligen på, att jag är faktiskt rätt feg ibland, konstigt. Steph i backsätet, ville till slut inte kliva ur bileln, för till slut vart det verkligen kymmigt! Men tuffingen Jonathan, var minsann inte rädd på alla konstiga snirkliga vägar ute i skogen, hon tyckte bara att vi var fega som tusan till slut! Men ändå behövdes det bara att säga "där är en råtta" så skriker hon. TAck för en trevlig kväll, vänner! <3

Dags att käka frukost, klä på sig, tanka och dra mot Fole coh hämta Måns. Sen mot Kronis för 18 hål golf!
Ha en bra Tisdag, där ute i solen! Glöm inte solkräm!

"AMC-Jag vill leva för dig!"

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren 


Back on the island

Ciao!
Jag är nu tillbaka i Sverige och på ön, Gotland igen! Stack en vecka till kreta, för att koppla av och njuta! Underbart, har jag och mina närmaste haft det! En vecka som jag aldrig kommer glömma och det är verkligen en resa som jag är glad att vi gjorde!
Har varit på stranden och badat, solat och njutit! Varit på äventyr i huvudstaden, Chania. 2 gånger!
Varit på äventyr i bergen och sett åsnor och getter, precis brevid mig.
Även sett en av det vackraste stränderna på Kreta! Å gott i vattnet, till ön brevid. Riktigt coolt!
Sett en massa äckliga djur, så jag knappt kunde sova!
Åkte tuff tuff tåg i bergen, på midsommarafton och sett raviner och grottor.
Hunnit njuta av ledigheten, med en drink i handen och en massa annat skoj!
Efter en vecka ville jag verkligen inte åka hem, trivdes så underbart bra där nere på Kreta!
Å längtar verkligen tillbaka!


(Bilder kommer senare)


Denna Måndag har jag varit ute och lirat med Johanna och Herr Olsson, riktigt skoj! Är verkligen hemma och taggad som tusan, för att spela en massa golf! Efter en niohåls golfrunda, som gick skapligt för att vara min tredje runda, för i år. Var det dags för lunch i resturangen, köttbullar och Michaela's egen potatismos.
Efter suttit där och snackat, myst och hängt. Hörde min käre Jonathan, av sig till mig och ville att jag skulle komma till Björkhaga för att träffa dem. Så begav mig till Björkhaga och plockade upp dem, sen käkade vi glass i Klinte. Riktigt mys! Kul att träffa människan igen, var ett riktigt bra tag sen nu!Ibland inser man verkligen inte hur mycket, man saknar en människa. 
Det är när man träffar dem, känner deras dofter, hör någon tala om dem, hör deras skrik, eller ser deras leenden, man inser hur mycket man saknar vissa människor ibland!
Det är även då man inser, hur mycket man kanske även betyder för den människan!
Även fast att man inte alltid, känner sig saknad eller älskad av människan.
Får man syn på deras ögon och deras ansiktsutryck, kan man verkligen se hur saknad man verkligen varit.
Att få se dessa människor igen och höra dessa ord, "jag har saknat dig!"
Värmer verkligen att höra och det betyder verkligen otroligt mycket!
För saknad och distans från varandra, kan ibland vara väldigt viktigt!
Distansen kan få människor att inse, hur mycket en människa verkligen betyder.
Det kan även få människor att sakna varann, något som är otroligt viktigt i livet!
För det är av saknaden, man uppsakttar varann när man sedan ses! Nu är det dags för att käka mat med familjen, sen blir det nog att träffa några vänner. För jag är ju faktiskt även ledig imorgon. Känns konstigt, att vara ledig! Men skönt som tusan, så länge man är sysselsatt!
Men ha en fortsatt trevlig Måndag, i solskenet!


"Ta ibland dagen, som den kommer!"


Barnet, med kärt, många namn, Michaela StuxgrenMåste börja bete mig proffesionellt!


Förlåt, för dålig bloggning. Men jobbet tar verkligen min tid! Lättare blir det inte för att jag inte har någon egen dator, det blir bara svårare då för mig att blogga. Så jag lär dyka upp ibland, med något bloggmeddelande tror jag faktiskt. Inte varje dag, för den tiden har jag tyvärr inte längre! Ledsen, men det är sanninigen!


Men de senaste dagarna, har bestått av jobb, jobb och jobb. Skolavslutningsfirande, gråtande glädjetårar och jobbiga tårar, bråk, härliga stunder som förblir minnen, stunder med underbara vänner, underbara stunder med bästa vänner! Tack, för ni finns mina underbara vänner! <3

Men tar nu en bloggpaus, behöver rensa tankarna ordentligt och även bara njuta av sommaren! Men är tillbaka, om en vecka eller två! Ha de gött tills dess!"Det finns ett liv, glöm inte att leva det!!"Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren

Bye, bye!