Bordet som redan blivit en historia...


I Onsdags kom soffbordet från Chilli, som P beställde när han sist var hemma på ön. Jag svor en hel del när jag tog emot de av DHL, för de var så tungt och stort när de anlände på en hel pall. Hur tänkte P som beställde ett bord med marmorskiva? Varför valde vi en lägenhet utan hiss? Varför beställde han inte med bärhjälp in i lägenheten? 
1.Vi gillade faktiskt detta bord båda två, så jag tystnade mer och mer. 
2. Vi blev kära i denna lägenhet och motion är bra. 
3. Han sa senare att de inte fanns bärhjälp att beställa, men ja de fick han fortsätta höra för resten av dagen. Nu i efterhand skrattar vi åt de, för vi fick ju extremt bra hjälp. 

Jag är även så tacksam att vi har så grymt starka och underbara pappor, som kunde hjälpa till att bära upp delarna någon timma senare. Kartongerna har sen dess stått i hallen och igår bjöd jag in familjen på Tacosmiddag och att hjälpa mig sätta ihop bordet. Älskar dessa fredagar då är de är tacosmiddag, med hela familjen samlad. Jag är även nu så glad att soffbordet är på plats och så glad för all hjälp! Vad tycker ni?De nya soffbordet till vårt vardagsrum
Foto: Michaela Hej där lediga Fredag!

Snön ligger kvar på marken och de sista dagarna har glidit iväg, som vanligt. Livet är roligt innebär de, när dagarna glider iväg.
Jag fick tyvärr inte klart mitt vattenpass i Tisdags som jag tänkt, men har en grund med lite musik nu. Skall försöka fortsätta i helgen, mellan jobbpassen. De blev ändå ett roligt pass i Onsdags, även om jag tycker jag är lite tjatig som kört samma låtar nu bra länge. Men jag bytte ut lite rörelse och och någon låt, så de kändes lite nytt. 


En bild som togs igår till kundkvällen 
Foto:Michaela 


Igår Torsdag hade vi kundkväll på jobbet, älskar dessa dagar. Mer kunder, de händer en del extra saker i butiken och denna gång var även jag och vår personalansvariga tjej, Jessica på plats mellan 3 timmar. Vi tog emot tjejer och killar som var intresserade av att söka sommarjobb på ICA Maxi sommaren 2018. Så ku!
Vi var jätte nöjda med alla ansökningar som kom in igår, över 70 st kom till butiken. Vi har även fått ett helt gäng ansökningar på mailen, som man kunde använda sig av om man inte kunde närvara igår i butiken. Känner du någon eller att du själv skulle vilja söka? De är ännu inte försent, sänd du också ett mail! 

Idag står först frukost på schema, några små ärenden, ett besök till jobbet för lite små fix och sen skall jag nog försöka bjuda familjen på Tacosfredag, de är ju liksom ändå Fredag! Tillbaka blick och nytt år...

Flera månader av tomhet här, men nu bryter jag tystnade. 2017 var året jag hade bott och jobbat 1 år i Stockholm. Jag var stolt över mig själv, men kände att jag behövde nya utmaningar. Bestämde mig för göra något för mig själv, sa upp mig från jobbet, gjorde en otroligt rolig resa till Madrid med P, flyttade tillbaka till ön Gotland för ett jobb som vikarierande försäljningsansvarig på ICA Maxi Visby Special, pendlade mellan Gotland och Stockholm där pojkvännen P jobbar kvar, flyttade ur lägenheten i Sundbyberg, umgicks med nära och kära, var på konserter på Fårö och fick se några musikfavoriter, fick äran att bli fadder till en liten pojk vid namn Dante, började leda vattenträning igen på Korpen Gotland, hängt en hel del med familjen, firade min 26-åriga födelsedag med mina nära och kära, köpte lägenhet i Visby och flyttade in i vår nya lägenhet, P flyttade tillbaka in i lägenheten i Sundbyberg, firade in julen och firade ut året med min P och nära och kära i vår gemensamma lägenhet och grund i Visby. 

En hård vind drog in igår kväll och nu på förmiddagen kom även snön att börja falla mot marken. Inte trodde jag att de skulle ske igår, när jag hörde talas om de från kollegor på andra sidan av östersjön. Men de betyder ju ljusare tider och kanske även lite pulka åkning för alla barn eller för oss alla. Men att snön faller och vinden ännu håller i sig lite, gör nog att jag stannar kvar inne min lediga Tisdag. Jag har kollat klart en serie som jag hade svårt att lyfta blicken från, för att de var så spännande. Käkat brunch och skall under eftermiddagen börja bygga ett nytt vattenpass. Vi hörs snart igen!Stockholm City
Foto: P