VECKA 29
Planerna blev inte som vi tänkt, inte en enda dag på kallis för min del under Stockholmsveckan. Men det kommer fler år, eller hur?

Det blev istället födelsedagskalas för min yngsta kusin, som blev 8 år i Onsdags. Han hade gnistrande ögon, när han öppnade paket som innehöll ishockeykläder och skydd. Min lediga Torsdag bjöd på en golfrunda och lite ärende, införskaffade mig även ett par skor jag länge viljat ha. Resten av veckan har erbjudit en hel del roligt jobb, som fortsätter även under veckan. Ingen semester här inte, inte än i alla fall.

 Jag tog även bilen ut till Fårö i Fredagsförmiddag och träffade min gamle vän Matte Mattias, som var här under helgen. En promenad längs havet och en massa prat, var riktigt kul eftersom vi inte setts sen i påskas ungefär. Tog sedan färjan tillbaka mot Fårösund, hann införbi Vickan med familj i Bunge för en kram och se hur husbygget går, innan jag körde mot stan och kvällens stängningspass. 
Fredagen slutade med en grymt rolig utgång till Terassen, för att se Medina med ett härligt gäng vänner. Resten av helgen har bjudit på mer jobb, middag på Wallers och några drinkar på stan med vänner och även en Söndagsmiddag med familjen på våran terass, efter dagens arbetspass. DET LJUSNAR

Just nu känner jag mig, sådär extra glad! Jag har haft en oplanerad dag tillsammans med min favorit P, som blev en picknick vid strandkanten strax efter Tofta och skall ikväll iväg och träffa några nära vänner. En riktigt mysig ledig Tisdag. 

Livet rullar på i alla branta backar, spöregn och strålande solsken. Middagar med familj och vänner, jobb, utgång och skakat rumpa, solat i Beverly Hills, lyssnat på rapparen Petter på Gute, haft personalmiddag med jobbet, druckit vin på uteservering, varit på grillfest med vänner, tagit utflykt på södra Gotland med vänner från Stockholm, njutit av sovmorgon, kollat VM i fotboll, fick även se grabbarna Ison och Fille tillsammans med Petter, Timbaktu och många fler på Gute under Måndagskvällen. Sommaren är här och nu och jag försöker hinna göra och träffa så många som möjligt. 

VECKA 27

Vecka 27 och Almedalsveckan på Gotland är i full gång, halva veckan har gått och man känner verkligen att det är fler folk i rörelse. Både på stan och på jobbet har det varit mycket folk. 
Jag har jobbat 3 av 4 dagar på MAXI, varit funktionär på Almedalscupen som gick av stapeln i Onsdags. Med ett glatt gäng från företaget Svenska spel, som tog hem segern. Även tagit en promenad runt stan med min käre vän Bella, som har semester på ön just nu. 
Igår, Torsdagskväll var vi ute och käkade ett gäng tjejer från MAXI, tog en fika på stan och tittade på alla turister. Mysigt!

Idag står stängningspasset 16-23 på schemat, men innan dess skall jag ta tag i några få ärende. Ha en trevlig helg!

Vinnarna från Svenska Spel, Almedalscupen 2014