Vardagslyx är något extra

Fullt fart på jobbet och sen haft vardags lyx att haft brorsan på middag nu, två dagar i rad. De är liksom extra kul att laga mat om de är till någon mer tycker jag och så gillar jag sällskapet starkt. Igår blev de korv stroganoff och ris och idag en pasta sallad. Enkelt och gott. 


Jag skulle packa klart tänkte jag, men för trött så de får vänta till imorgon. Jag jobbar då min sista stängning, så har ett par timmar på förmiddagen. Men nu dags att möta John blund.


3

24k

3 arbetsdagar kvar av denna vecka och 3 dagar kvar, tills vi drar till Madrid. Dagarna flyger iväg. Men de betyder ju att man har kul, brukar man säga. Jag känner mig dock lite stressad över lite saker jag vill hinna med.


Nu på väg mot dagens arbetspass och laddar upp med musik från Bruno Mars. För på Måndag skall vi ju liksom se honom i Madrid, riktigt taggad! 


Lyssna igång morgonen du med, med Bruno Mars!

Ny vecka, ny måndag!

Åter igen ny vecka, min sista hel vecka på Lindhagen. Sjukt vad tiden springer iväg.

Helgen tyckte jag svepte förbi för fort, men de är ju så ibland. Under Lördagen tog jag tunnelbanan hem till brorsan, för att hämta hans bil. Resten av eftermiddagen hängde jag bara hemma. Super skönt.  
Söndagen  bjöd på en lunch tillsammans med P och hans kompis Camilla, ute på Rosendals trädgård. Njöt av vår solen och promenerade sedan tillbaka in mot stan från Djurgården. När sena eftermiddagen kom drog jag mig hemåt för att ta tag i lite tvätt, fick kusin vitamin på kaffe också. Han hängde även med mig till Nynäs sen för att hämta upp lillebror vid båten, som hängt hemma på ön några dagar. 
Vi avslutade med mat tillsammans, så mysigt att hänga lite kusinhäng även om de inte var så lång tid. 

Nu mot kvällens arbetspass!