CARPE DIEM

Nyårsafton är här och jag har varit uppe sen innan klockan sju imorse. Kändes tungt att kliva upp, men väl på jobbet var det skönt att gå i min egen värld och plocka upp varor helt själv på Special. Vi har fortsatt med att bygga upp mer av rean, som skall säljas slut så fort som möjligt. Men nu lunchpaus.

Vad gör ni dessa timmar innan nyårsfirandet ikväll? Stressar runt som galningar, för att få den perfekta dukningen klar, den perfekta klädsel ren och Snygg och den underbara trerättersmiddagen klar? stressa ner och kom ihåg att lev just nu och njut av dem sista timmarna på detta år, snart är det ett nytt! Det blir ett nytt år, även om allt inte är perfekt eller är som du precis nu vill ha det!


Raketer från Sydney i Januari 2012.

LEDIGA HELG

Det känns som min lediga helg nyss stod på glänt och nu stänger vi snart dörren, för denna bättre vecka.
Lördagen bjöd på en lugn dag hemma, med att finna lite inspiration till ett nytt vatten pass för vårterminen. Måste vara kräsen,en fann inte direkt några bra nya låtar. Men kommer förhoppningsvis. Mot kvällskvisten blev det middag på stan tillsammans med Maja och sedan en biltur på norr tillsammans med ett gäng vänner. Impulsiva saker är ju för roliga.

Denna Söndag har jag och pappa försökt få ihop och upp mina garderobsdörrar, vi lyckades dock inte bli helt klara för det fattades skruvar. Avslutade dagen med bio tillsammans med Maja. Den nya filmen "berättelsen om Pi" var rörande och bra gjord. Nu kryper jag till sängs, för imorgon blir det en lång dag.


Jj

ETT GÄNG BILDER FRÅN DEM SISTA VECKORNA
 
 
Fotgograf: Michaela Stuxgren


Bjuder här på ett gäng bilder från dem sista veckorna, under Decembermånad. Allt från bilder på mig och mina fina vänner, en soligdag, en strömlös kväll med ljus, en betydelsefull juklapp, min kusin och jag, mat, en redo Pärlan för sitt världsäventyr, mammas hembakta bröd, ett sött sms och en duracellkanin som dem säger att jag precis är.