Marabouparken

Denna lediga helg skulle egentligen en av mina bästa vänner och hennes dotter komma på besök, men de blev inställt. Så lite ledsen över de och även att jag inte kunde vara på Gotland, för att fira dagens två födelsedagsbarn
1-åringen Egon och min kära mommo.

Men jag fick mig en bra dag med P istället. En lång välbehövlig Lördags sovmorgon och frukost framför tvn. En lång promenad längs sjöarna och stan och lunch i Marabouparken, som vi aldrig besökt tidigare. Riktigt mysig! Sen drog de gråa molnen, blåsten och regnet in och vi kröp ner i soffan. När solen tittade fram gick vi för att hämta mat och spelade sen kort vid köksbordet.

Friday in pic

En tidig Fredagmorgon på väg till veckans sista arbetspass. Solen sken och de var en effektiv och bra dag på jobbet, innan vår lediga helg. Efter jobbet följde jag med min arbetskompis Camilla hem, för en fika och en titt på deras nya lägenhet. Mysig fika på deras balkong innan jag drog hem och avslutade dagen med middagsrester och ungefär 2 timmar på gymmet.

Dags för nya skor?

Längtat en aning och idag efter dagens arbetspass och mat i magen, kände jag att motivationen och energin fanns där och de var dags för ett träningspass på gymmet igen. Så kul och nu skrattar jag åt mina skavsår på hälarna. Dags för nya skor kanske?