En annan vy

Gotland 


Jag är på väg, ja jag är på väg nu...så sjunger, Björn Skifs. Jag är också på väg mot en nya härlig dag på jobbet. 

Man måste ju försöka!

Lövbiff sås och pasta

Efter en dag på jobbet, var de tänkt att jag skulle möta upp en gammal kompis i stan. Men de blev avbokat så drog hem och tog en sväng till gymmet. Aningen mer folk än andra dagar, tycker faktiskt de blir lite jobbigt och jag har svårare att fokusera. Men jag körde på med uppvärmning på Gåbandet, ett varv och sen lite armmuskler, innan jag kördee stretchingen på golvet hemma i lägenheten. 

Till middag lagade jag pasta och lövbiffsås, längtat en aning efter pappas. Men den var inte alls i närheten, även om de var gott. Så skall bli gott med pappas mat snart. Hängt resten av kvällen i soffan med lite tvättande och telefonsamtal från både brorsan och kusin vitamin.men nu dags att sussa.

Klara, färdiga och gå!

Morsning korsning, såhär på Onsdagsmorgonen! 

Solen skiner idag i Stockholm, men värmen är inte riktigt framme än. Men lär komma mot eftermiddag tror jag. Hoppas jag, slutar tidigt idag och skall träffa en gammal kompis i stan. Jag är nu på väg mot jobbet och aldrig trodde jag att jag skulle längta så mycket efter semester, som jag nu gör. Men tre arbetspass kvar innan de och man kan ju inte gå på semester innan man verkligen gjort de. Så nu jobbar vi! Klara, färdiga och gå!