Klippning...

Hej, på dig!

Klippning, mycket eller lite?? En svår fråga!Du säkert ställer dig varje gång du också skall till frisören.

Ja igår var det dags för klippning av håret, urs! Gillade längden på mitt hår, men det var ju ett tag sen jag var och klippte mig, så är ju dags nu! Sportlovet i februari, om jag inte minns fel. Du tänker säkert just nu, oj! Ja det är ett tag, men är ju så när sin frisör har för mycket att göra och man själv inte vill bli av med håret..

Det var en rätt livlig diskusion vid lunch igår med mamma och Pärlan, inte bara ett hemligt samtal utan även då om min klippning... Pärlan, tyckte jag skulle raka av mig allt och mamma sa ingenting om klippningen, tror att anledningen var att det hemliga samtalet var för chockerande och roligare! Så livlig var min klippningdiskussion....
Nyfiken nu på vad det hemligasamtalet handlar om?? Bra, för hemligt blir det ett tag till, så du!

Väl vid min frisör, så sa hon ja nu klipper jag av allt! Nej, nej måste ju finnas hår kvar till Lucia och balen, sa jag lite skrämd att hon skulle klippa allt hår. Hon klippte kanske bara en 6-7 cm,  men för mig kändes det som jag inte hade något hår kvar, att de var jätte kort! Du skrattar säkert just nu och tänker 6-7 cm är ju verkligen ingenting, men för någon som har rätt långt hår är det mycket, speciellt för mig var det grymt mycket!
Men som tur växer ju håret ut, rätt fort så är nog rätt lugnt!"Håret är ju inte hela livet, eller??"

Barnet med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
Mammas mat är mums och BÄST!


Hej, mat älskare!
Andra blogg inlägget för idag, måste ju bara berätta om dagens fika och kvällsmat!
Dem som känner mig, vet att jag är väldigt kräsen när det gäller mat. Min chef, skulle nog säga att de jag äter mest, är pannkakor! De och Toast levde jag på hela sommaren nästan, är ju mums så, why not??

Kommer hem, från en ointressant svenska lektion strax efter tre. De luktar bullar i hela huset! Mums, mamma är ledig och har bakat! Det var inte igår, det är nog ett år sen, om det ens räcker!!?! Kanelbullar och mjölk blev de till fika, riktigt mums!  Visst låter de gott?? Det var underbart gött!!
Drar iväg på körrep och hemma strax innan sju och inne i köket, håller pappa och lillebror på att rulla och steka köttbullar! Jippi! Det var verkligen inte igår! Fick inte ens hemmalagda köttbullar till jul!! Det var en ny underlig sak, i detta hus! Här lagas alltid köttbullar, till jul annars. Du tänker säkert just nu, varför är hon så chockad över mat?? Bullar, köttbullar och mat??!!? Det får vi ju varje dag, sitter du säkert och tänker just nu. Anledningen till jag är så glad för maten, är att bullbak görs bara när mamma är ledig, som inte är så grymt ofta. Köttbullar har vi blivit för lata för att laga, så det görs inte heller så ofta i detta hus längre, de som är så gott liksom! Eller hur??
Men idag, blev de  både bullar till fika och potatis och köttbullar till kvällsmat, riktigt gött! En riktigt härlig matdag som jag bara var tvungen att dela, med er! Hoppas ni fått lika god fika och mat som jag idag, så ni fått energi! Annars får du ställa dig vid spisen och visa, hur det skall se ut! Lycka till!


"Ät, så du orkar leva livet!"
Barnet med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
Det roligaste på hela dagen...

Tänkte berätta det roligaste på hela dagen, för er!


Du får detta mess, vad gör du?? Vad tänker du??

"Vad är det för bild av dig, som blivit taggad på facebook? Du är ju nästan naken!!"

Jag som är väldigt smart, drar neråt några rader och läser hela messet! Gör inte du??!!?


"En smart person läser hela smset ;) Sänd detta vidare till alla i din telefonlista, å se alla roliga reaktioner ;) "

Självklart, sänder jag smset vidare, för jag har skrattat lite för mig själv och vill se om mina vänner går på de! Gick du på de??

Knappt en minut senare, ringer telefonen!! Det är underbara, Kajsa! - Va fan menar du?? Vart finns bilden?? skriker hon skräckslagen
Jag skrattar och säger lilla gumman, läs hela smset!
-Men gud det är ju precis vad jag gjort typ tusen gånger! Ännu helt hysterisk, du skulle hört henne. Nu börjar klasskompisar titta på mig när jag skrattar så jag knappt får luft. Hon börjar nu förstå grejen, skrattar och säger du driver alltså med mig!??!!
Jag skrattar ännu mer och säger ja, självklart jag gör!

Några minuter senare, sms från en galen Pärla.
- VA?? Vart finns bilden???? Anmäl de!
-Jag sänder tillbaka, att hon bör läsa hela smset!
-Hon ringer, men svarar inte pga. lektion
-Hon skickar sms, men gud jag har läst det tusen gånger, vem har taggat!?!!
-Läs hela smset, Pärlan!
-Men gud blev asrädd, där!! hahaha

En timme senare, sms från syrran.
-VA??Ring mig!!
Hon ringer mig, både hem och mobilen, jag svarar ingenstans och hon blir ännu mer orolig.
Ringer upp henne, när jag kommer hem hon är helt galen och hysterisk, orolig, hade hjärtat i halsgropen!
Lugnade henne med att hon borde läsa hela smset, berättade även att det var ett skämt! Hon blev först grymt arg på mig, men sen skrattade hon som tusan!

Det var det roligaste, som hänt mig idag! Att skoja med folk, är grymt kul, alla får sig ett gott skratt! Säkert till o med du, om jag har tur!


"Ett skratt, förläger livet!"Barnet emd kärt många namn, Michaela Stuxgren28 dagar kvar! <3