Klippning...

Hej, på dig!

Klippning, mycket eller lite?? En svår fråga!Du säkert ställer dig varje gång du också skall till frisören.

Ja igår var det dags för klippning av håret, urs! Gillade längden på mitt hår, men det var ju ett tag sen jag var och klippte mig, så är ju dags nu! Sportlovet i februari, om jag inte minns fel. Du tänker säkert just nu, oj! Ja det är ett tag, men är ju så när sin frisör har för mycket att göra och man själv inte vill bli av med håret..

Det var en rätt livlig diskusion vid lunch igår med mamma och Pärlan, inte bara ett hemligt samtal utan även då om min klippning... Pärlan, tyckte jag skulle raka av mig allt och mamma sa ingenting om klippningen, tror att anledningen var att det hemliga samtalet var för chockerande och roligare! Så livlig var min klippningdiskussion....
Nyfiken nu på vad det hemligasamtalet handlar om?? Bra, för hemligt blir det ett tag till, så du!

Väl vid min frisör, så sa hon ja nu klipper jag av allt! Nej, nej måste ju finnas hår kvar till Lucia och balen, sa jag lite skrämd att hon skulle klippa allt hår. Hon klippte kanske bara en 6-7 cm,  men för mig kändes det som jag inte hade något hår kvar, att de var jätte kort! Du skrattar säkert just nu och tänker 6-7 cm är ju verkligen ingenting, men för någon som har rätt långt hår är det mycket, speciellt för mig var det grymt mycket!
Men som tur växer ju håret ut, rätt fort så är nog rätt lugnt!"Håret är ju inte hela livet, eller??"

Barnet med kärt, många namn, Michaela Stuxgren