Första frukosten utomhus

Denna lediga Lördag morgon vaknade jag upp först innan 06, inte så värst chockad för de brukar vara så för min del efter många tidiga dagar i streck. Men jag lyckades somna om till 8.30, så guld värt även om jag verkligen gillar tidigare dagar!


En dusch senare har jag intagit frukost ute på en stol i träsgården, tillsammans med Bellsan bredvid mig. Nu njuter jag av värmen och solens strålar, innan jag skall ta Bellsan på en promenad, diska, göra några ärende och sen hämta Per vid flyget. Välkommen lediga helg!

Jobb idag och även en lunch med kompisen Niklas på Thaithai, gott och riktigt roligt! Med ett x antal arbetsdagar i bakfickan, så går jag nu även på ledig helg, så välkommen helgen! 


Börjat helgen med att käka tacos tillsammans med lillebror och vår kära vän Lisa. God mat, många skratt och roliga tokigheter. Nu har jag krypt ner i sängen och förhoppningsvis blir de en sovmorgon imorgon. Jag har inte ställt klockan i alla fall, sen får vi se om de blir någon sovmorgon. Siv gutt! 


Min trygga famn

Imorgon är de Fredag, Wii! Måste erkänna att jag längtar en aning, för de betyder ledig helg och att min kära P kommer till ön. Kommer helt klart kasta mig i hans famn och hålla fast hårt, när jag hämtar honom på Lördag. Längtar verkligen efter honom och hans trygga famn.


Men nu dags att sova, så jag är laddad för morgondagens arbetspass.


Tittar tillbaka på en bild från semester i Costa Rica från 2016.