SATURDAY

Min Lördag började med jobb vid åtta, ett arbetspass som innehåll full rulle. Så pass att jag typ jobbade över en timme, ja sämst på att gå hem i tid det är verkligen jag. Jag borde snart få pris för det nästan.
Efter jobbet drog jag ner och hängde vid Lucas, på lasarettet någon timme.

Fortsatte kvällen med att hämta upp Maja på vägen hem, då säger hon vi skall hämta upp en kasse på Terra Nova. Väl på Terra Nova frågar jag efter Gatu adressen, då kommer det fram Blåeldsvägen. Men lilla Maja märks att du har noll koll på söder och är från norra Visby. Det är ju typ yttre Gråbo och inte Terra Nova.
Efter hämtat upp kassen hämtar vi Jonte. Kommer halv vägs hem till mig så skriker han glömde biljetten, senil? Mina roliga vänner fortsatte med roliga kommentarer och bus, hemma vid mig. Vi hängde hos mig nån timme, sedan fortsatte vi ner till Wisby Strand för att se bandet Dobra. En rolig och bra kväll, även om jag först var så otaggad och bara gnällde över att vi skulle ut.


FRIDAY

Fryser så har därför krypt ner under mitt duntäcke och lagt huvudet på kudden, för denna Fredag är över och Lördagen är kommen. Skönt!

Jag har idag varit någon timme vid Lucas på förmiddagen, vi har käkat avslutningstårta och haft lite kram kalas för Marcus idag på jobbet när han var inne för att bli avtackad.
Fortsatte med stägningspass på jobbet, innan jag kastade i mig efterlängtad mat i bilen från donken.
Promenerade sedan ner till G:à masters för att hänga en stund med mina fina vänner Viggin och Johanna innan dem skulle ta bussen hemåt. Lite häng på bageriet med andra vänner och sedan mötte jag ett glatt gammalt kompis gäng på öster, som gav mig en massa skratt och att jag påmindes hur kul vi hade när vi hängde och festade nästan varje helg förra våren. Jaja det var min Fredag, Nu sovdags för det är jobb 08:00 imorgon.27 & 28 SEPTEMBER

Fann ett gäng bilder som jag haft hängande på min förra garderob, med några av mina nära.
Fotograf: Michaela Stuxgren
 

Torsdagskvällen efter vattenpassen, mötte jag upp mamma på ICA MAXI. Första gången som vi promenerade in ii affären som privatpersoner och handlade där tillsammans, så måste säga att det var stort och blev en historia.
Vi skulle egentligen bara handla frukost, men när vi kom fram till kassan var den rullande kundvagnen full, med lite mer saker än bara frukost. Plus att vi hade haft kul, när vi promenerade runt och kollade på alla varor och pratade med personalen och andra kunder.

Idag är det Fredag och jag har börjat dagen med att käka frukost hemma, första gången på denna vecka. Skönt men måste säga jag har blivit bortskämd med den stora och extrema frukosten på MAXI där det finns ny bakat bröd, många olika sorters yoghurt och frukt att välja av. Men det där att sitta i soffan framför tvn, det har inte MAXI tyvärr.
Jag skall fortsätta dagen med att  besöka min bäste vän Lucas på sjukhuset och se hur det är med honom och hans ben. Sedan är det avslutningstårta på MAXI för Marcus, innan jag börjar jobba på eftermiddagen. 
Tror det kommer bli en lång dag, med en bra Fredag. Önskar dig detsamma, en bra Fredag!