VI MINNS ALLTID NÅGOT SPECIELLT

BellsanKlockan är snart 23:30 och det har slutat regna från någon timme tillbaka, denna Söndagkväll. Regnet idag i Visby var som att Gud öppnade himlen och pinkade i flera timmar. Förhoppningsvis pinkade han för hela sommaren, så vi i fortsättningen nu bara får se sol. Eller vad tror ni?

Efter idag ha sett film, nästan tvättat upp all tvätt, städat här hemma, varit på födelsedagsmiddag för moffa, varit ute med Bellsan, duschat, bäddat rent känner jag mig ännu rätt pigg och verkligen riktigt nöjd med allt jag hunnit idag. 

Kryper nu till sängs och lägger v.26 i bagaget, där man minns något speciellt. Siv gutt!HAN ÖVERRASKAR MIG
Min P avslöjade förra helgen att han beställt oss ett paket, som skulle komma slutet på veckan. I Fredags var jag och hämtade paketet på Posten, efter jobbet. Han hade skojat om att det skulle vara stödstrumpor i paket, något som jag sagt att jag verkligen inte ville ha. Så när jag såg paketets form, insåg jag att det inte var stödstrumpor och mitt leende blev extremt stort. Överraskningen i paketet var denna fina IPad Air. Riktigt bra överraskning som kommer att komma till bra användning i framtiden. 
VART BÖR JAG BÖRJA?

Så många gånger sista veckan, som jag tittat in på bloggen och tänkt skriva. Men jag vänder rätt fort och stänger ner sidan, för nu känns det som det är så länge sen jag bloggade och vart skall jag då börja? Jag har inte heller varit på världens bästa humör, dem sista veckorna men det börjar gå åt det bättre hållet nu förhoppningsvis. 

Men här kommer ett gäng härliga bilder, från de sista veckorna ur mitt liv.