FRAMÅT TILLSAMMANSDet är nu dags att berätta det nya äventyret/ hemligheten jag eller rättare sagt, vi burit på i flera veckor nu. Det är nu nära och vi känner oss glada och trygga med att berätta, att jag och min P blir från och med Fredag sambos på riktigt. Vi skall hyra en lägenhet innanför muren och att vi blir innerstadsråttor. 


Efter dagens arbetspass på jobbet, har jag med mig ett x- antal banankartonger hem, för att under kvällen få ner det första sakerna i kartonger. Det känns lustigt, eller hur jag skall sätta ett ord på det. 
Det är ett år sen, jag sist packade ner mina kläder och småsaker i kartonger och även hoppade av den där lyckan att få stå på egna ben, i en lägenhet tillsammans med en bästa vän. 

Det har hänt en hel del sen dess och beslutet om att flytta hem i julas, är jag glad över att jag tog. Jag behövde mina nära och kära, när jag kom hem och behövde även mer kött på benen. 
Men nu Känner jag att jag har mer kött på benen, lärdom i ryggraden och allt jag vill är verkligen att få dela mer av min vardag med min favorit Per, vakna upp bredvid honom varje dag och somna av en puss i hans famn och skapa oss ett hem tillsammans. Känns därför väldigt bra att vara på väg åt det hållet. 

 
1

LEDIGHET ÄR VÄL BRA DÅ

Mina två lediga dagar Söndag och Måndag, var välbehövliga även om jag var rätt envis om att jag kunde och ville jobba mer.

De lediga dagarna har bestått av frukostmys med mina päron, en rolig födelsedagshandling på MAXI, lunch med vännen Julia på Creperiet och en födelsedagsmiddag för pappa i efterskott, förskott för lillebror och för årsdagsbarnet farmor på Söndagen. Mycket mysigt och kul!

En lunchfika hos barndomsvännen Vickan och hennes son Edwin, i Bunge. När vi så sällan ses är de tillfällen man ses, så otroligt roliga och nu har vi sagt att vi skall bättra oss på att ses oftare. Men det är ju så man hinner inte med att ses varje vecka, men det glädjande är att vi kommer alltid finnas där för varann och alltid ha den nära kontakten vi har när vi väl ses. Avslutade dagen med ett ungdomsmöte och lite fix och planering hemma, framför brasan när blåsten och regnet drog in över Gotland igår kväll.

Denna Tosdag har jag redan prickat av dagens arbetspass och även ett medbetarsamtal med min chef. Känner en lättnad och även glädje att förklarat vad jag vill, tycker och har för mål inom mitt jobb och liv. Nu skall jag ladda om med mat, för kvällens extra vattenpass i Roma och sen kommer min P hem, från Frankrike ikväll. Äntligen!

Snyggingen Edwin
Foto: Vickan


GILLAR MITT JOBB!

Det var full rulle på jobbet idag och en hel del roliga saker stod på listan, som skulle göras under helgen, så att gå därifrån var inte världens lättaste. Men jag hade lovat mor och far skjuts, till en födelsedagsfest. Så det blev min anledning, till att jag gick hem i tid och nu har 2 dagars ledigt. 

Jag har myst ner mig framför TVn tillsammans med Bellsan, med lite mat och skall nog försöka slänga in en tvätt och jobba på att hålla mig vaken fram till jag skall hämta upp mor och far igen.