NYCKELN TILL MITT HJÄRTA


Nycklar
Fotograf: Michaela Stuxgren

Varit förbi mommo, med en bukettblommor och ett sött kort som hon blev riktigt glad över!
Sedan hunnit tjockat i mig två toast och nu är det dags att dra mot jobbet!

GRATULERAR MOMMO IDAG!


Mommo, Juni 2011
Fotograf: Michaela Stuxgren


God morgon på er!
När jag vaknade kändes det inte så bättre i kroppen, än när jag gick och la mig. Men efter pappa dragit upp rullgardinen och visat mig lite sol, hoppade jag i alla fall upp. Dock syns inte solen till nu, riktigt trist. Men värmen är här i alla fall, så något får vi glädjas åt!
Käkar frukost just nu och skall sen ta min ben till mommo, för att fira henne på sin födelseddag. Alla andra skall dit och fira henne ikväll, men jag fick hoppa in och jobba kväll. Så ännu en födelsedag missar jag, ogillar verkligen det!
 
Vad skall ni, hitta på idag då?"Allting varar inte för evigt, så njut av ögonblicket det varar!"
MIN TORSDAG OCH FREDAG


Utgång från Estniska barnhemmet, i Kyllaj 2011
Fotograf: Johanna Utterberg


Torsdag, Fredag sprang iväg
rätt bra snabbt. Antagligen för att jag hade riktigt kul och inte hann tänka, så jätte mycket. Efter ha hängt hos Lucas på Torsdagen någon timme, drog jag hem för att träffa min kära Pärla. Möttes av henne och mamma i hallen, där dem satt och pratade medans mamma målade. Efter en del prat, bestämde vi oss för att vi skulle fika på kladdkaka. Så jag och pärlan drog iväg, för att handla kladdkaka medans mamma satt på kaffi. Dock var det bara dem som drack kaffi, för jag har ännu inte lyckats bli så stor och kommer säkert inte det heller. Det var verkligen en riktigt trevlig fika, det kändes som förr när Johanna hängde här!

Klockan tickade på och vår käre vän Jonte ponken dök upp, så det blev en delning på en barnpizza på Tigris innan vi hämtade upp Vickan och vidare mot uteserveringen Vinäger. Där mötte vi på vår gamla arbetskompis Adam och hans kompis Olivier, som jag träffat några kvällar tidigare. Snackade och skratt, tills allihop till slut lämnade mig och gick åt varsitt håll.
Tog mig bort mot vännerna Viggin och Alexandra, för att vänta in min pojkvän. Dock slutade det med att dem taggade upp mig rejält och det blev utgång, bara sådär! Vi mötte upp Lucas, Matte.K och Miggo på O'leryes, sen drog vi vidare mot Hamnplan 5. Så en kväll som egentligen skulle bli sängen och sovning, slutade med dansande på hamnplan, vatten över hela mig, svarta fötter, mat på mitt sovrumsgolv. Riktigt skoj!
 
Fredagen
 bjöd på en lång sovmorgon, frukost/lunch med mina föräldrar och sedan drog jag emot MAXI för att jobba. När jag anlände till parkeringen, var den full men tänkte inte så mycket mer på det. Det brukar det ju liksom vara vid fyratiden. Men väl inne i butiken, med arbetskläder var det kaos. Inga datorer fungerade, inga självscanners fungerade och korten i kassorna fungerade fram och tillbaka. Morgonens oväder, hade slagit ner brevid MAXI och slagit ut datorer och kassasystem. Även om detta hade hände, har jag aldrig sett köerna växa så långa som förbi godiset. Det är liksom över 10 meter långt, om inte ännnu mer.
Senare mot kvällen lugnade det ner sig, men ändå sprang jag runt och hade fullt upp.
"Det roligt med planerade saker, men oplanerade saker blir ännu roligare!"