HAALLUUU!

Hallu kära Tisdagskväll!
Efter en arbetsdag, lite ärende på stan och en middag med mamma, har jag nu stannat upp och kastat mig på sängen. 

Dem sista dagarna har innehållit jobb varje dag, biltur på norr med P, fika hos min barndomsvän Vickan tillsammans med hennes lille son Edwin, 18-hålsgolf som slutade med vinst i solnedgången i Fredagskväll, rally tävling där brorsan deltog, årets första grillmiddag med familjen på terassen för i år och terminens sista planerade vattenpass. 











UGNSPANNKAKA

Torsdagen börjar lida mot sitt slut och jag har landat vid köksbordet, för att få något i magen innan sängen. Värmt på mammas ugnspannka, som jag nu hugger in på. Gott!

Ett arbetspass och tre vattenpass, har stått på dagens schema. Det har gått bra, men nu erkänner jag att jag är slut i benen och tror garanterat att jag kommer ha lite träningsvärk imorgon. Det var ju ändå ett par veckor sedan jag höll i 3 pass på rad. Men återstår att se imorgon. 



ÄR TRAFIKLJUSET GRÖNT SÅ FORTSÄTER JAG ATT KÖRA

 
Veckan har börjat i högt tempo, med full aktivitet från morgon till kväll. I Måndags jobbade jag hela dagen, 7-17. Sedan drog jag iväg för att fira kompisen Mathilda som fyllde 25 år och hade födelsedagmiddag på resturang Bolaget i innerstan. Med sin pojkvän som kock, kan man ju vara en krånglig gäst och få köttet som man vill ha det och även erkänna vad man tycker är gott och mindre gott på tallriken och vännerna kan skratta och även vara lite små stolta när jag som inte gillar soppor, har ätit upp hela skålen med soppa. Gott och trevligt!
 
Den lediga Tisdagen startade tidigt på morgonen med en 18-håls golfrunda på Kronholmen, söder om Visby. Fint väder med sol och blå himmel, en aning vind på vissa hål. En runda som gav en del skratt och även en vinst för min del, även om inte spelet var på topp. Vi njöt efteråt på golfbanans resturanguteplatsen, innan färden gick vidare mot stan för ett eftermiddagsmöte med Korpen Gotlands ungdomsgrupp. Vi har nu beslutat vår nya ungdomslogga och nästa vecka skall vi skicka tröjor som vi skall använda på tryckeri. Kul! Det ramlar även in en massa andra, nya och spännande projekt!
 
Kvällen avslutade med att jag överrakade P med en försenadpåskpresent, en biljett till Tisdagskvällens föreställning "Trollkarlen från OZ" med glada hudiksteatern. Tilllsammans med arbetskompisen Linnea och hennes pojkvän och en full publik på Wisby Strand, fick vi ett gott skratt och det var en riktigt bra föreställning. Jag hade även en riktigt glad och nöjd pojkvän, som sa wow vilken överraskning!

Onsdagen har startat med möte tillsammans med några från Kopren Gotlands kansli. En utvädering av våren och ett litet planeringsmöte inför vad som komma skall. Gårdagens möte skall sammanställas i ett protokoll, jag har bestämt mig för att laga lunch till mina päron och sedan står kvällens stägningspass på schemat. Sitta still ger mig myror i rumpan, förstår du va?


 
Mathilda Måndagens födelsedagsbarn