FART OCH FLÄKT

Ekeviken på Fårö
Foto: Michaela Stuxgren

Vecka 8 är slut och jag har uppdaterad dåligt för dem timmarna jag varit hemma har mest varit för att äta och sova ärligt talat. Resten har jag tillbringat på jobbet, tillsammans med vänner, i Vattencenter för vattenpass eller på styrelsemöte med Korpen, på dansgolvet på munken igår, en fika med bästa Olivia, på en roadtrip till Fårö, ett stopp i Fårösund hos min barndomsvän Vickan, en eftermiddags planeringsfika med Viggin, tre vatten pass i roma, i Majas mysiga soffa eller bakom ratten i min bil. Härliga dagar, med fart och fläkt.

Nu dags för några timmars extrajobb hos Rydells Blomor.

 

 

 SE UPP!


Kusinen Adde framför bilratten
Foto: Michaela Stuxgren

 

Bilden tycker jag egentligen talar för sig själv, men min kära kusin Adde framför ratten i en bil. Han har äntligen fått sitt efterlängtade körkort! Han hämtade i Tisdags upp mig runt lunchtid och jag blev den tredje personen som fick åka med honom, riktigt häftigt må jag säga. Minns själv den dagen jag fick körkort och det känns som igår, men det är faktiskt över tre år sen nu. Tiden går fort. 


NATTUGGLAN HÄR

Nattugglan är nu här, ja det är jag det om du inte visste det! Redan som liten var det ett bra namn på mig, för jag ville inte sova på nätterna sägs det och det hänger väl kvar med åren. Dock är jag inte nattuggla alla dagar i veckan, alla veckor om året. Men ikväll är jag det. 

Helgen har bestått av jobb hela helgen, umgås med vänner och spela spel, se en innebandy period, en krogsrunda och födelsedagsfirande för min kusin Adde som fyllde 18 igår. Riktigt härligt och skoj. Här bjuder jag på Fredagens bild på mig och Maja, på jobbet när vi larvar oss. Min kusin Adde minuterna efter, klockan slagit 00.00 och han blivit 18 år. Även en bild på kusinligan tillsammans igår, när vi allihop var ute hela släkten och käkade på Isola Bella för att fira 18-åringen. En bra helg.