NÖJDA STEG

Prickat av en rolig dag på jobbet idag och gick hem med nöjda steg, över att ha rensat upp rätt bra på vårat lager.

Nu hem kommen från första vatten passet, efter operationen ta bort blindtarmen. Passet gick bra förutom, att jag hade svårt för magövningarna. Men kanske rätt förståligt, men kul att vara där igen. Ja jobb, jobb och jobb. Jag är tillbaka i vardagen, men försöker pigga upp den med sånt som gör mig glad. Hur piggar du upp dig själv i vinter mörkret?
Lite mat i magen, väntar jag nu in min kära Pärlan som kommer hit för att hänga med mig och dela säng med mig i natt. Vad gör du denna Torsdagskväll?


BACK ON TRACK

En av alla julgranar på Arlanda
Fotograf. Michaela Stuxgren


Jag kände mig en aning som ett litet barn, när jag kröp till sängs innan nio denna Onsdagskväll. Men vad gör det då? Jag kommer ändå inte sova innan 23 och då är jag tillbaka till vuxen. Ibland är det ju även skönt att mysa ner sig under duntäcket, kolla tv och bara varva ner och extra skönt när det sker så sällan för min del. 
 
Igår var jag tillbaka på jobbet igen, kvällen försvann fort och dagens arbetdsag har gjort detsamma. Kul! 
Idag var det dock ännu roligare, för jag jobbade tillsamans med mina härliga arbetskamrater. Det börjar kännas ordentligt nu att det närmar sig jul, mer kunder i butiken och det skall fyllas på med mer julvaror överallt. Men det är kul när det är fullt upp och blir lite julrött ändå. Eller vad säger ni?
Klockan närmar sig 23 och som jag sa, det är nu jag släcker lampan och säger godnatt.
 

VAR STOLT ÖVER DINA ÄVENTYR


Hjärta vänskap och solen, Australien 2012
Fotograf: Michaela Stuxgren
 
 
Denna Tisdag har flygit förbi, tycker jag. Min barndomsvän Vickan kom förbi och käkade sin matlåda här hemma tillsammans med mig och pappa. Sen satt vi och pratatde ikapp vad som hade hänt sen vi sågs sist, alltid lika kul. Jag har från mer än en timme tillbaka, stått vi spisen och gjort och stekt fiskpinnar och kokt potatis. Jag tänkte ha med dig det i matlåda, till jobbet och så länge sen jag käkade fisk så skall bli gott. Avslutar denna Tisdag med ett stägningspass på jobbet. Ha en bra Tisdagskväll!