VILKET FLYG TAR VI?

Kan du vakna nu, så vi kan gå och käka frukost? Det säger han som aldrig äter frukost och vi brukar tvinga i frukost. Frukosten buffén var stor, mättande och god! 
Vi har nu även checkat in, jag är facerepade med en status på Facebook och väntar nu på att få kliva på planet mot varmare grader. Ha det gött!FÖRSÖKER SÄNDA LITE ENERGI

Även om det är grått och regnigt  utanför mitt fönster denna Onsdagsförmiddagen, skall inte vädret stoppa mig för att inte kunna le och det gäller även dig och er andra där ute!
Jag känner hur dem tysta och lite tunga månaderna Januari, Februari tar över och gör många människor ledsna och att det är svårt att hålla glädjen uppe. Det är okej att vara tyst och ledsen ibland, men alla vill vi ju vara friska och glada. Försöker därför peppa nu med lite energi, som jag har. Man måste se det från den positiva sidan, snart är Våren här och då blir det mer sol och ljusare tider förhoppningsvis. Fortsätt att kämpa på, vi är starkare än vädret så ta den där lilla saken som gör dig glad för dagen, eller gjorde dig glad igår. Kom ihåg det och tänk på det varje gång, du känner dig lite nere, när energin går ur dig, eller ledsen, eller bara tycker det är blä. Bamse kram! 

Jag har satt igång att packa och det plus några ärenden är väl vad jag, skall försöka hinna med innan flyget idag. 
Vi hörs igen, ha en toppen dag!

Bjuder på en bild, från en solig dag på Gotland.
Foto: Michaela
SEMESTER


Veckan har satt igång bra, en bra Måndag igår på jobbet. Vi plockade upp varor, hann fixa en del på underkläder och leksaker. Efter jobbet hade jag ett vattenpass i Roma, kul att vara tillbaka på kanten och instruera efter en veckas när jag var på Fourtenventura.

Mellan landade hemma för en bit mat med mina föräldrar och stack sedan iväg och träffade Bästis igen, som är hemma på ön efter 2 veckor i Mexiko. Otroligt kul att ses igen! 
Klockan har nu slagit över midnatt denna Tisdagskväll, så det är Onsdag och betyder att jag nu har semester igen efter kvällens arbetspass. 
Igen?!? Tänker du garanterat och så är sanningen, det är dags att resa igen.
Senare denna Onsdag tar jag och Bästis våra väskor och tar oss till Arlanda, för på Torsdag drar vi mot varmare breddgrader tillsammans! Det skall bli otroligt skoj!