TORSDAG & FREDAG

Denna Torsdag och Fredag skulle jag egentligen vara ledig också, men hoppade in och jobbade. Vi skulle nämligen fixa klädesavdelningen, så var tvungen att vara med. För när jag kommer hem från Australien är det ju jag som skall vara där, så bra att lära sig i god tid. Riktigt kul, ser verkligen fram emot det även om det är klurigt. Efter jobbet möte jag upp Viggin på Öster, glass på Donken och en massa prat. Vi pratade verkligen i mun på varann och skrattade för fullt. Riktrigt kul, hon gav mig verkligen ordentligt med energi och glädje den flickan!
Klockan tickade på fort och vi avbröts av Johanna som undrade vart jag tagit vägen? Kramade Viggin och mötte upp mina vänner Johanna, Jonte och Mattias. Det gamla vanliga gänget, skulle åter igen träffas. Riktigt kul! Mat på China resurangen, prat, skratt och kaffi på ICA MAXI.
Hemma hamnade jag vid köksbordet, med min backpackningväska. Började packa lite smått i Onsdagskväll, men efter visat mina föräldrar väskan var hälften av det jag packat ur väskan. Så måste tänka om och packa om, men så är det ju om man skall vara borta så länge. Börjar närma sig Australien mer och mer, kan ni tro att det är sant! Jag skall faktiskt till Australien, ni som inte trodde mig, i början!
Fredag och jag har även idag jobbat, behövdes verkligen. En sjuk, mycket varor och mycket kunder. Men sjukt kul, med tempo, mycket kunder och roliga arbetskompisar!
Hemma från någon timme tillbaka, har hjälpt pappa kamma Bellsan och inväntar nu mamma. Det är mat, som står högst upp på listan, sedan skall jag träffa Lucas.
Ha en bra Fredagkväll!


Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren