TORSDAG & FREDAG

Denna Torsdag och Fredag skulle jag egentligen vara ledig också, men hoppade in och jobbade. Vi skulle nämligen fixa klädesavdelningen, så var tvungen att vara med. För när jag kommer hem från Australien är det ju jag som skall vara där, så bra att lära sig i god tid. Riktigt kul, ser verkligen fram emot det även om det är klurigt. Efter jobbet möte jag upp Viggin på Öster, glass på Donken och en massa prat. Vi pratade verkligen i mun på varann och skrattade för fullt. Riktrigt kul, hon gav mig verkligen ordentligt med energi och glädje den flickan!
Klockan tickade på fort och vi avbröts av Johanna som undrade vart jag tagit vägen? Kramade Viggin och mötte upp mina vänner Johanna, Jonte och Mattias. Det gamla vanliga gänget, skulle åter igen träffas. Riktigt kul! Mat på China resurangen, prat, skratt och kaffi på ICA MAXI.
Hemma hamnade jag vid köksbordet, med min backpackningväska. Började packa lite smått i Onsdagskväll, men efter visat mina föräldrar väskan var hälften av det jag packat ur väskan. Så måste tänka om och packa om, men så är det ju om man skall vara borta så länge. Börjar närma sig Australien mer och mer, kan ni tro att det är sant! Jag skall faktiskt till Australien, ni som inte trodde mig, i början!
Fredag och jag har även idag jobbat, behövdes verkligen. En sjuk, mycket varor och mycket kunder. Men sjukt kul, med tempo, mycket kunder och roliga arbetskompisar!
Hemma från någon timme tillbaka, har hjälpt pappa kamma Bellsan och inväntar nu mamma. Det är mat, som står högst upp på listan, sedan skall jag träffa Lucas.
Ha en bra Fredagkväll!


Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
GLAD TJEJ!

TILLBAKA TILL MITT GLADA, ENERGISKA JAG!


Sann lycka, Oktober 2011
Fotograf: Självutlösare på kameran

Tisdagskvällens städning satte jag faktiskt igång med och man ser golvet, lite bättre nu. Dock ännu en del kvar, men tänkte ta tag i det ikväll. Plus att jag skall ta en översikt, över kläder till Australien. Energin är ju på topp, så bara att köra!
Jag är i alla fall nu hemma efter ha följt med Lucas hem, till Roma igårkväll. Vi kollade den senaste "American Pie" filmen, en film som verkligen gav en hel del skratt. Måste ju faktiskt erkänna att den var bra, för att vara den sista bland typ 3 stycken. Värd att se alltså!

Idag tog vi oss en lång sovmorgon, länge sen jag steg upp efter elva. Så länge sen att jag inte minns när, skönt!
Fortsatt dagen med att äta, spela kort, kolla tv och bara ta det lugnt och umgås med varandra. Länge sen vi gjorde det och något som man kommer på att man behöver göra, om man skall få ett förhållande att fungera.
Kännt mig svidig, tjurig, trött och arg på senaste tiden. Men efter 19 timmar i sträck med Lucas, känner jag mig faktiskt glad, pigg och lycklig plus att jag känner att jag har grymt mycket energi. Mitt unika leende och humör är liksom tillbaka, super skönt! Även om jag vet att det inte alltid kan vara super, så hoppas jag det håller sig super ett bra tag nu!

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren