Ett glatt besök

Under Torsdagens arbetsdag dök ett glatt och grymt besök upp. De var runt lunchtid och mina arbetskompisar var och käkade lunch. Då ringde min gamla arbetskompis Matilda från ICA Maxi Visby till jobbet, för att diskutera hur vi gjort på strumpbyxor och strumpor när vi byggde om i våras. Hon berättade då att min gamla chef Henke penke var i storstan och skulle komma på besök till oss på Lindhagen.
Just då känner jag att någon börjat flåsa mig i nacken och börjar gå mig bak på fot hällarna, vänder mig om och där står han min förra chef och kompis henke penke. Ett varv på lagret, i butiken och en lunch tillsammans. Så jäkla kul och glad för besöket.

Jag dansar aldrig nykter...

Laddar upp denna Fredag med Magnus Uggla, i hörlurarna och på väg mot jobbet. Jag skulle egentligen varit ledig hela helgen, men skall kliva in och jobba Söndag för en av mina arbetskompisar. Jag ser de positivt, för då får jag ju en extra arbetsdag denna vecka och man hinner ikapp med vissa saker.

Idag på jobbet skall jag färdigställa leken som jag höll på med igår och sen skall vi starta middle season rean på konfektion och jag skall börja lämna över till Camilla. För från Måndag byter vi avdelningar och jag får numera Jordförbättring, städ, leksaker och baby. Spännande!
Nu dags att stämpla in, lovar att senare under dagen berätta om gårdagens grymma besök på jobbet!

Ha en fin Fredag!

Regnet de bara öser ner

På väg ut genom dörren och så får jag vända för regnet de bara öser ner. Tillbaka ut med regnjacka och bättre skor, springer sista biten, men ändå missar jag tunnelbanan. Men glad är jag ändå, för wow va glad jag är för att jag har min röda regnjacka! Ett bra köp.

De sista dagarna har jag skrivit två olika inlägg, men internet har varit för dåligt och jag har inte kunnat posta dem. Men de jobbas på här och är på väg mot ännu ett jobbpass. Ciao!