SEMESTERFredagskvällen bjöd på middag på Munkällaren, tillsammans med Linnea och Kim, från jobbet. Vi tog sedan några drink om på uteställena i innerstan, innan jag strax efter midnatt, tackade för mig och tog följe hem med P som gått av jobbet. 

Lördagen bjöd på frukost på Själsö bageriet, ett mycket mysigt ställe strax norrut utanför Visby. Promenerade sen ner mot Själsöhamnen och såg på havet, tillsammans med P, Sara och Bellsan. Kvällen bjöd på livligt jobb för min del och tillbaka imorse vid 8, var det bara att fortsätta köra full gas på Konfektion. Ändå hann jag inte allt jag ville, men tur var kommer det en morgondag. 

Söndagskvällen ägnade jag hemma med att tvätta, börjat packa lite smått, städa, hänga med Bellsan och väntat in familjen som nu är hemma igen, efter en Gokarttävling utanför Kalmar. Även fått ett glatt besked, som jag hoppas flyter på som det skall. Kommer avslöja inom den närmaste månaden. 

Måndagen bjöd på ett arbetspass, sen stämplade jag ut. För denna Tisdag är jag redo för semester. Vi sitter på Arlanda och väntar på att gå vidare, på vårt flyg mot Lissabon. Jag skall försöka slänga in något inlägg under resan, men nu dags att kila. Puss och kramBRING IT, SHiNE IT!Idag är en bättre ledig dag, jag har käkat frukost och tillbringat förmiddagen med min P. Idag står det tvättning, fix och tid tillsammans med Bellsan på schemat, senare lite extra jobb på Korpen Kansliet nu när vi har prova på vecka, skall även ut och käka middag med några av tjejerna från jobbet ikväll. En bättre dag, tror jag helt klart! Ha en trevlig och solig Fredag!
ARG SOM ETT BILilla Blodomloppetsuppvärmning 2013Igår var en mindre bra dag, då de planerade sakerna inte gick som planerat. Jag gillar inte dålig marknadsföring, men jag säger och står för vad jag tycker. Jag hade planerat hela Torsdagen, kände mig nöjd och redo på lilla scenen, vid Gutavallen vid 17-tiden för att hålla Lilla blodomloppetsuppvärmning. Men när vi väntar in att rösterna i högtalarna skall tystna, drar en medelåldersman igång en egen traditonell uppvärmning och när jag kliver fram och frågar lite diskret vad det är som pågår? får jag endast ett snäsigt svar, jag håller lilla uppvärmningen i år. Jag blev så arg så jag kokade av ilska och skakade, tog även ett samtal där efter med denna man och arrangören. Det jag får tillbaka efter samtalen, är en dålig ursäkt som grundar på att det varit dålig kommunikation. Jag tycker det är otroligt tråkigt att ett sånt stort event som lilla Blodomloppet och Blodomloppet, har sån dålig kommunikation. Jag hoppas verkligen det blir bättre i framtiden, för allas bästa.