Don't stop smile

Halloj där Onsdag!
Undrat vad jag hållit hus? Jag är här, men jobb och annat har gjort att jag inte tittat in här. Lite trött också och rädd att jag börjar bli förkyld. Börjat snora och somnat på soffan två kvällar i rad nu. Men jaja nu dags att peppa till inför dagens arbetspass. Ikväll skall jag försöka julpynta lite. Är du klar? Bara jag som är sen?

Envis som en åsna

God morgon Måndag!
Åter tillbaka i Stockholm och en ny arbetsdag väntar. Har ni sett att snön kommit tillbaka en aning, hur ser de ut hos dig? Svor en del, när jag igår kväll drog upp väskan för denna trapp. Men jag är ju så jävla envis, så klart de gick.

Lovar att berätta och visa bilder senare idag, om helgen på Gotland. Men nu kickar vi igång en ny vecka! 👊

Sitter med benen i kors

God förmiddag Torsdag!
Igår var en rätt bra dag, förutom att jag tyckte synd om barnen som kom lite sent och inte hann träffa tomten, som var på besök på jobbet. Jag lyckades även välta en halv pall med tösalt, i två andra pallar om sanningen skall fram. Då var jag lagom arg på mig själv. Men som sagt sånt som händer och allt som händer ta man ju lärdom av på något sätt.

Efter Lördagens program "Så mycket bättre" kan jag inte sluta lyssna på Lisa Ekdahl låtar. Jill Johnsson låt "sitter med benen i kors" gillade jag nog faktiskt bäst. Såg du programmet? Vem gillade du bäst?

Lyssna på låten här! 😉