VÅRSOL IDAG!

Solen har varit på den bål himlen både igår och idag, Måndag här på Gotland!
Söndagen ägnade jag mest inne hemma i lägenheten, tillsammans med P. Mi vet det där vardagliga som att städa och tvätta behövs ju ändå, även att solen skiner. Sen när han drog till jobbet, åkte jag iväg och tvättade bilen och hamnade sedan resten av kvällen hemma på min gata i stan. Middag med hela familjen och en hel del prat, riktigt mysigt! 

Den sista lediga dagen av dessa tre dagar, har jag fortsatt med att softa på förmiddagen innan jag begav mig ut i vår solen på en promenad längs havet med musik i öronen. Underbart! 
Fortsatte eftermiddagen med att jobba på lite små projekt inför morgon dagens möte, med ungdomsgänget på Korpen Gotland. Men nu en paus för att laga lite mat, så man får lite enegipåfyllnad! LAZY DAY

Vaknar upp denna Söndagmorgon med att solen skiner mig i ansiktet och jag känner mig bra utvilad. Efter 8 dagars jobb och kvällarna fulla med aktiviteter som möten, vattenpass och liknande gick jag igår på min lediga helg med tre dagars ledighet, skönt!

Jag började Lördagen med att sova länge, tog oss en promenad till affären efter frukost, P lagade lasagne som vi högg in på innan han gick till jobbet. Sen kastade jag mig i soffan och där ägnade jag slutet på eftermiddagen och hela kvällen. Hann med nästan tre filmer och att se hela melodifestivalen. Välbehövligt för min del! 


Bjuder på en solig promenadbild från, sommaren 2014EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Efter två veckor med ingen uppdatering, var börjar man? Jag har försökt så många dagar att blogga, men jag kommer till två, tre meningar så raderar jag texten och stänger mer. Så tog nu och kollade i bildarkivet och bestämde mig för att visa upp några bilder från resan till Sydafrika, i Januari 2015 med P. Det är bilder från Table mountain, Robben Island, golfspelaren Ernie Els vingård, vägen längst kusten, en av golfbanorna vi besökte, pingvinerna från stranden utanför Simonstown, vingården Spice route och en bild på oss från en mysig middagskväll.