HÄLSA ÄR HYFS, ENLIGT MIG


Vaknade upp denna Söndag, med att klockan ringde runt sju. Stängde av och blundade några minuter till, för att försöka känna mig mer pigg några minuter senare. Dock var jag inte det, men kom i alla fall upp ur sängen runt halv åtta och ungefär 30 minuter senare drog jag iväg för att jobba. Startade med MAXI, det var städning som stod på schemat. När klockan var halv elva, hade jag fått nog så drog mig bort på Willys där jag nästan gled in lika fort som ut lika fort. Fortsatte mot Atterdags, där jag städade det sista som jag inte hann igår. På Atterdags träffade/såg jag även, en gammal vän idag. Gamma vän, var konstigt det lät.  Det är väl ingen vän, jag hängde med när jag var liten precis, vi umgicks under sommaren 2010. När denna människa dök in i affären och gick förbi mig, försökte jag hälsa och även när människan gick ut. Dock var det några månader sedan vi pratades vid sist, för vi är inga nära kompisar. Men denna människa såg verkligen mig, det lovar jag men gick ändå bara förbi mig utan att hälsa. Det första som gled ur min mun efter det, var mes som inte hälsade. Människan hälsade säkert inte, för att det var andra vänner med. Men jaja, vill människan inte hälsa, så är det så. Jag insåg då att den vännen, som jag pratat med igår var en vän och denna människa var verkligen ingen vän. Dagens människan är nu bara ett minne, å bara ett minne.
Efter Atterdags drog jag mot lagret och Statoil, där jag kan berätta att dieseltanken blev full för det rann över till slut.

Sista butik för dagen, blev Hemse. Gled in i butiken, vattnade på blommorna en aning och tog mig sedan tillbaka till stadensgator. Hemma på gården, kom jag på att jag glömt en pärm i Hemse. Kul och bra där, Michaela! Dock slapp jag åter bege mig till Hemse denna Söndag, tack mamma!
Nu har jag chillat här framför datorn, sedan jag kom hem. Dock lyft på rumpan en sväng, för att hämta ett vattenpass hos pappa i verkstan. Tror dock att jag kommer få lyfta på rumpan igen, för att kanske dra till affären. Håller dock tummarna för, att jag får sitta kvar!

Skall efter lite kvällsmat bege mig till Roma som vanligt, för att ha vattengympa pass. Men efter tre veckor, skall jag idag, få svänga vänster istället för höger mot stan. Min käre lucas, har kommit hem och jag ser fram emot att träffa honom och även familjen Hallgren.

Så tittar man tillbaka på min helg, så har den typ bestått av hmmm.. jobb, jobb och åter jobb. Men det gillas, tycker jag!
Hoppas du har haft en bra helg, å är lika nöjd med helgen som jag!
Ha en fin, Söndagkväll!"Du lär dig något nytt varje dag, du öppnar dina ögon!"


BLICKAR BAKÅT


Halloj på er!
Min helg blev ungefär som jag tänkt, jag har jobbat och inte alls hunnit med och blogga. Förlåt!
Min Lördag började runt åtta med jobb igår, timmarna bara flög iväg. Även att timmarna sprang iväg, tog jag mig tid på Atterdags, för att prata lite skit med en av arbetarna och en gammal vän. Vi brukar träffas där typ varje vecka, men det ända man hinner med är bara ett hej. Därför tog jag mig tid, att prata lite medans han plockade upp varor.

På vägen till Hemse, dök några gamla, roliga minnen upp i huvudet på mig. Kom mest och tänka på alla äventyr under våren och hela studenten. Vilket stohej studenten var, balen som vi vinkade och dansade som tusan sedan att jag lämnade stället sist av alla tillsammans med en kompis. Hade du kunnat tänka dig, att jag skulle stänga för kvällen och att jag skulle vara sista man från balen? Det var inget jag hade tänkt, men på något sätt var jag sist kvar och kul var det!
Sedan hela studenten dagen var ju underbar, när man väl tänker tillbaka. Jag hade för det första bestämt mig för att gå i klackar hela dagen och sedan hade en vän lovat mig kvällen innan, att bära mig hem om jag inte orkade gå. Så när studentdagen kom bjöds det på utspring nere vi havet, där den största skylten väntade på mig tillsammans med familj, släkt och vänner. Det var mat, dansande på vagn och vinkande, sjungande och helt underbart skoj! När man väl klev av, väntade några av mina närmaste vänner på mig och det var ju bara pricken över i:et på det hela. Kvällen fortsatte tillsammans med att jag träffade upp lite vänner, på Gute nattklubb. Där fortsatte dansande och firandet, över att vi alla 91:or hade tagit studenten. När det sedan stängde, höll sedan vännen som lovat att bära mig hem, sitt löfte. Dock bar vännen inte mig hem, för jag hade tidigare på dagen bytt till converse så gå upp för backarna kunde jag, men ändå riktigt glad att vännen var vid min sida. För vore det inte för vännens sällskap, så hade det tagit mig ännu längre tid att komma hem. även om denna vän och jag har haft våra upp och ner, tackar jag vännen idag för att vännen höll sitt löfte så att jag kom hem.

I Hemse satte jag igång och sopa och städa, bland blommorna. För städa är ju nämligen någonting som behövs, då och då. När jag väl var klar, närmade klockan sig nästan halv fyra. Så drog mot stan, å väl i stan var det bara hem och byta om, sedan var det dags för nästa jobb. Topphemligt, men erkänner att jag hade ritkigt kul!
Hemma strax innan ett i natt, så var jag rätt bra slut så däckade direkt för att få några timamrs sömn, innan det var dags för jobb igen.
"Ett sent tack, är bättre än inget tack!"
2

FRIDAY

På en skön promenad på förmiddagen, träffade jag på både gammal lärare och granne. Det blev även ett besök hos mommo, där en till granne var på besök och även min moster. Hemma efter 2 timmar, drog jag till bygg Max, för att hämta pellets. Så på egen hand, lastade jag in 12 st pelletssäckar som ungefär väger 3 kg. Plus att jag lastade in dem i huset och la i dem, när jag kom hem. Pappa dök upp till lunch, så hade bra sällskap.
Strax innan två, drog jag mot Geab för ha vattengympa. Inte riktigt på hugget, men när jag väl satte igång var det riktigt skoj! Även riktigt kul, att dem tycker det är kul att jag skall återkomma flera gånger under våren!

Strax skall jag hämta upp bästa Olivia, för att hänga med henne och en annan kompis. Vi skall nog ta oss en sväng till kanonen och sedan blir det även sing star, under kvällen. Berättar senare, om kvällen!
Helgen bjuder på en massa jobb, så hoppas jag verkligen kommer hinna uppdatera bra! Men jag skall kämpa för det, i alla fall!
Önskar er en riktigt toppen, Fredagkväll!
"Försöka är bättre, än att inte ens försöka!"