18.16


Hemma efter utbildning på Kronis! Oj, va mycket folk det var när vi klev in på övervåningens konferansrum, när klockan slog 13.00 precis. Hela 32 personer var vi denna Tisdag eftermiddag, duktigt av oss alla att vi ökat antal från förra gången. Kändes till en början att det skulle bli en lång eftermiddag, men efter fikat var jag laddad på uppgiften "Lisa och Kalle" vi fick ta oss an. Först satt vi 5-10 minuter själva och försökte lista ut uppgiften svar, å efter det blev vi indelade i grupper för att försöka gemensamt och eniga komma fram med ett svar. Posetiv inställning som jag alltid  har, gick jag in med det denna gång också. "Allt löser sig! Detta är inga problem!" Men efter en stund insåg jag att det inte var så lätt uppgift vi fått, av föreläsaren.
Men kul var den, så skall faktiskt försöka låta mina föräldrar lösa den senare, ikväll! 
Efter uppgiften kom även vår klubbchef Matz fram och talade lite om framtiden och vad han tyckte om detta, å han berättade att han gärna ville ha fler som den servisen som gått fram och sjungit härom kvällen, fattade direkt att han pratade om mig och alla mina kollegor runt omkring mig med. Kul, att höra att det var modigt och tacksamt, av både kollegor och besökare!

Tusan kom just nu, på att jag borde ha varit på körrepetion idag klockan 17.00! Jaja, får sända iväg ett mess för att berätta läget till Carina, vår körledare.

Vad händer här näst, denna Tisdagkväll?
Sitter nu och tittar ut genom fönsret där solen skiner, tänker på min promenadkompis som jag gärna hade viljat haft här nu! Hade ju varit underbart med en promenad, i detta solsken! Men får väl ta och laga lite mat istället, för att klockan tickar mot efter sex och matdags. Sen får vi väl se om jag kanske skall ta mig en promenad själv, annars kanske jag skall ta mig en biltur med min brorsa?!?! Det var ju ett tag sen sist nu, å vi har alltid så kul på våra turer tillsammans!

"Tro det eller ej, men några få ord kan verkligen beröra!"Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren 
1

Fullt Schema?


Min Måndag börjar med att jag kliver upp strax efter sex och beger mig med mamma, för att jobba. Jag var ledig från kronis, så tänkte att jag behövde åka med. För att jag måste ju verkligen börja lära mig allt hennes arbete nu och så värst lång tid har jag inte på mig! Tyckte jag klarade mig rätt bra, faktiskt, efter nästan en hel dag på Rydells blommor, Gotland. Å hörde även att min mamma, verkade tycka det också när hon pratade med en av sina chefer från Vallentuna, under dagen. Vi hade ju trott att det mesta skulle flyta på, men mamma skaffade sig ett getingstick på ICA Atterdags, så jag rigde doktorn för att kolla att hon kunde fortsätta arbeta. Å klart kunde hon det, så vi begav oss till Hemse på eftermiddagen, där jag träffade Vickan's en kompis. Riktigt skoj!
 
Runt tjugo över tre begav vi oss mot stan, lite stressad över att jag skulle ha infinnat mig egentligen på förfest halv fyra. Men där sket sig, mitt schema för dagen precis! I stan runt fyra, kastar  jag på mig andra kläder och Johanna dyker upp och vi kör bort mot Ohlssson för att ge henne 20-årspresent. En riktigt glad och tacksam, Ohlsson!
Kastar in Emma, Ohlsson och Johanna i bilen och hämtar upp Wille Wilgot på södertorg och det bär av mot Knäppebyn för personalfest. Där bjuds det på mångkamp på vattenland med hela jobbgänget, från Kronis. Riktigt skoj! Mitt lag, bumbibjörnarna vann! Åkte vattenrutchbana, för kanske första gången på 6 år! Ja, jag är ingen badmänniska kanske ni anar, å det är verkligen sant! Men riktigt skoj, var det minsann!
Efter det bjöds det på mat, skratt och efterrätt som jag snodde av Kalle, för att han satt och gjorde grimarser åt efterrätten.
Strax innan tio, skjusade jag Johanna och Kalle till bussen, hämtade upp min arbetskompis Erik från personalfesten och vi drog hem. Medans dem andra säkert festade in, på små timmarna.
Tackar folket, för en grymt skoj personalfest!


Idag sov jag ut lite grann, behövdes verkligen! Men runt halv elva vart jag väckt av Bellsan, som slickade mig på handen och hon tyckte det var dags att gå upp. Så har nu käklat frkost/lunch och skall kasta på mig kläder för att bege mig till kronis för utbildningskurs. Ha en bra dag!

"Planering, är inte lika kul som att ta timme för timme"

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
Sista helgen, i Augusti

Sista helgen i Augusti, kan man ju tro och tänka sig att man skall njuta av på stranden i solen. Eller hur!?! Men det var dock inte så, min sista helg i Augusti såg ut minsann! Jag tillbringade hela Lördag och Söndag, på jobbet kändes det som. Tänker jag efter, så dem timmarna jag tillbringade hemma under helgen, var dem timmarna jag sov. Så man kan ju börja fundera på, har hon inget liv denna flicka? Ja visst, har jag ett liv, ett underbart sånt! Men vi var förfå anställda, så då blir det ibland många timmar på jobbet. Men jag har dock inget emot det, för jag hade otroligt skoj! Vi hade en massa gäng nere under helgen, så det vart tidig frukost och sena middagar. Som bjöd på en massa skratt, av många olika anledningar. Men en av det bästa med hela helgen var, att jag vågade visa hur modig jag är och går upp och ställa mig och sjunger "Thank you for the music"-ABBA för 36 personer. Stolt över mig själv, å det vart även min chef.

Men bästa kommentaren under helgen var ju nästan denna:
-Grabbar, vill ni ha öl? säger jag
-JA! skriker grabbarna
-Rappa på, för vi har inte hela dagen på oss! säger en av grabbarna
En minut senare, serverar jag killen en stor stark först av alla 17 grabbar
-Bara för att du tycker jag, är seg! säger jag
Alla börjar asgarva och killen säger lite tyst
-Det är bara för jag tycker du är s¨å jävla snygg!
Allam  grabbarna brister i skratt och jag liksa så och grabbarna sitter och gapar
-Du är snygg!

En händelse och en kommentar, som jag tyckte var riktigt skoj.
Tackar, alla grabbgänget för att jag fick en riktigt skoj arbetshelg!
"Slitet, är självklart värt det!"

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren