ETT RUM MED SYRE

Röda rosor, av min käraste
Foto: Michaela


Gårdagen började med en fin bukett rosor, som P överraskade mig med när han kom hem efter handlat frukost. Dagen fortsatte med frukost och lite fix innan jobbet. Väl när jag tänker lunchdags, går strömmen. Så efter väntan på ström, beger jag mig till jobbet. Jobbet innehöll 3 timmar strömavbrott och problem med kassasystemet, jag vart även en liten extra hand i kassan med kundkorgarna som tog slut och en hel del frontning. 

Denna Söndag kände jag att jag under morgontimmarna fick en hel del gjort på jobbet och eftermiddagenstimmarna bara försvann. Kvällen har jag ägnat tillsammans med familj och släkt, min kusin firade sin förtidiga 20-årsdag! God mat, tårta och en massa prat. 

Söndagkväll och jag har krypt ner under täcket i sängen, tänkte försöka sova i lite tid. Men P har dock inte kommit hem än från jobbet och jag inser nu att jag tänkte mig inte alls för när jag satte igång den brummande torktumlare, i rummet intill, så får se om jag kommer lyckas sova i tid.GLAD ALLA❤️DAG!

Glad alla hjärtansdag och hej Lördag!
Dagarna bara susar förbi, vi har redan varit hemma i mer än två veckor nu. Jag trodde jag skulle hunnit uppdatera mer, men jobb och att träffa familj ich vänner har gått i första hand. Jag skall försöka bättra mig. Nu frukost med min käraste!

VILKEN DAG?

Vaknar upp i hets, shit vilken dag är det? Har jag försovit mig? Lugnar ner mig och tänker efter, det är God morgon lediga Söndag! 

Det blev stägningspasset på jobbet både i Fredags och igår Lördag, men det passade perfekt. Vi jobbar nu för fullt med att byta plonogram/ byta sortimentet i hyllorna. Spännande och kul, med en del nytt. 

Korpen Gotlands ungdomsambassadörer vi hade även vårt första evenemang för 2015, i Wisbygymnasiets matsal igår eftermiddag. Evenemangen var först och främst riktat till funktionshindrade, fritid för alla! Jag tyckte alla gjorde ett bra jobb med att informera vad Korpen är och vad vi har för aktiviter, dansen som vi även lärde ut, skötte vi bra. Vi hade bara önskat lite mer deltagande. 
Önskar du bli en del av oss eller vill träna på Korpen Gotland?
Kolla in vår hemsida  
www.korpen-gotland.se eller hör av dig till oss via mail gotlanlan@korpen.se 😃