MIN LÖRDAG V.30

Efter vaknat upp första gången vid sju av att jag inte alls mådde vidare bra, somnade jag om och vaknade sedan upp vid ett att jag mådde bättre. Men tog det ändå lugnt under hela min lediga Lördag, njöt av solen en timme på trappen. På kvällen blev det grillat, glass och hallon på terassen med familjen. En lugn Lördag alltså, skönt!

FREDAGSMYS

 
Min Fredag bestod av jobb mellan 8-17. Måste påpeeka att även om det bara är en timme mellan 7 och 8, så ger den därextra  timmen mycket för sömnen. Full rulle med att få upp varorna och fixa inne på underklädes avdelningen. Efter jobbet kände jag mig inte så jäkla pigg, så svepte en Alvedon och kröp ner i fotöljen tills jag skulle skjusa mina föräldrar på middag. 
Mådde bättre efter fått tagit det lugnt ett tag, så hämtade upp Johanna efter hon slutat jobba och satte oss på terassen med brorsan för att käka mat från Joda med brorsan. Snackade skit i någon timme, innan vi fick se att det var kanske dags att kasta i lite färg i håret på mig, så det gjorde vi och under tiden färgen satt i håret käkade vi kladdkaka och glass. Mysigt!
 
Runt halv ett skjusade jag Johanna till bussen och hämtade upp mamma och pappa, i Roma socken från middagen dem varit på. En lugn och mysig Fredag!


 

ONSDAGENS UTGÅNG

Viggin i Stockholm, September 2011.
Fotograf: Michaela Stuxgren
 
 
Onsdagens utgång blev väl kankse inte riktigt som vi tänkt oss, men det var kul ändå.
Viggin dök upp hemma hos mig runt halv tio, vi kastade på oss kläder och gjorde oss klara för att möta upp en gammal kompis till mig, sen högstadiet Danne.
Fortsatte sedan ner mot stan där vi mötte upp resten, min barndomsvän Vickan och Matias som vi mötte i Australien och hans kompisar Tommy och Patrik.

Vi hängde först på Surfers en stund, efter det blev det Hamnplan för att lyssna på Movitz. En kille typ i 25-års ålder, med en massa skägg och halm hatt som rappade några texter jag aldrig hört talas om, det var inget för mig. Gillade bättre när dansgolvet satte igång och vi skakade rumpa hela gänget.
När Hp tängde runt två hade vi ju tänkt gå hem och sova, men det dröjde ända till fem när jag och Viggin kröp ner i sängen hemma hos mig. Å jag måste säga dem där sista timmarna av kvällen mellan 01.00- 04.30 var dem roligaste timmarna av hela kvällen. Skratt, prat och ståhej från Hp till Öster.