ETT LÄTTARE HJÄRTA, GER EN BÄTTRE MÄNNISKA

Jag mår mycket bättre nu, SKÖNT!
Efter en middag tillsammans med familjen, vid köksbordet. Stannade jag kvar vid köksbordet för att prata, sådär som vi alltid gjorde förut. Då vi pratade om allt möjligt, allt mellan himmel och jord. Saknar det vissa dagar, för det är mysigt och även skönt att ibland få lätta på hjärtat.
Ikväll dök även Lucas upp en sväng, skönt att se honom. Även om det inte kändes speciellt länge han var här, är jag ändå tacksam för han kom. Han fick mig verkligen att sluta vara muppig/grinig och skratta lite, något som jag är tacksam för.
Känner mig just nu rätt pigg, men för att orka upp imorgon. Är det nu sängdsags, för min del.
Sov gött, kära läsare!
Barnet, med kärt, många namn, Michaela StuxgrenSES SNART SOMMAR, HEJ HÖST!

Jag på St:hans gatan, Juni 2011
Fotograf. Johanna Utterberg


Jag sitter ännu kvar framför datorn, har laddat upp ett helt gäng bilder på facebook från sommaren. Det är dem sista sommarbilderna, som laddas upp i sommar 2011 albumet idag. Jag kan inte riktigt förstå, att sommaren precis är slut nu. Sommarmånaderna har bara sprungit iväg. Men det är med ett glatt leende som jag tittar tillbaka på alla minnen från sommaren och alla bilder. Även om jag jobbat mycket, inser jag att jag även tillbringat många stunder tillsammans med nära och kära något jag är glad över.

Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
IT WILL SHINE UP

Blommorna i köksfönstret
Fotograf. Michaela Stuxgren
Vaknade upp med halsont, huvudvärk och att jag hade ont i hela kroppen, men jag hade verkligen bestämt mig för att gå till jobbet. Så även om Lucas tyckte jag borde stanna hemma, drog jag iväg. visste även att vi var lite personal, så kände att jag behövdes. Stämplar in prick åtta, det ät tyst och lugnt på special avdelningen, ingen syns till. Jag tänker vart kan alla vara? Får syn på att det inte finns några varor, utan för kontoret. Tror för en stund att dem är klara med varorna, men då får jag syn på att det är en lång rad där borta. Var tusan är då mina kollegor? Dyker in huvudet på kontoret, det är tyst och mörk, där sitter huvudtelefonen. Är jag först??
Just då kommer det ut ett meddelande i högtalarna. "Ett personalmeddelande, kan special kontakta 604!" Ringer samtidigt, då jag tittar in schemat. Inser att min kollega Erika är sen, blir lite orolig för en stund men sätter i alla fall med att fixa varorna. En stund senare dyker hon upp, hennes barn hade inte lust att kliva ur sängen imorse, hennes dotter och jag hade alltså kännt samma känsla.
Nu hemma från jobbet, hamnat i soffan och känner inte alls för att resa på mig. Känner mig dock piggare än tidigare idag, men ändå hängig och trött i kroppen. Hoppas på att det blir bättre, har verkligen inte tid, för för att bli sjuk nu!


Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren