SKÄRTORSDAG

Skärtorsdagen bjöd på jobb, tillsammans med mamma. Vi jobbade på bra och var hemma till sex, bra efter denna dag faktiskt. Men gud va mycket folk, det har varit under hela dagen i alla butikerna. Trodde verkligen inte att folk handlade så mycket mat och saker, till påsk. Men det är väl så när man firar påsk, med påskmiddagar och sånt. Jag är ju inte direkt någon påskfirare och har aldrig varit och tror nog inte att jag kommer bli det heller faktiskt. Jag är liksom ingen påskmatälskare, så här blir det vanlig god mat.
Kvällen avslutade med middag tillsammans med familjen, riktigt mysigt! Sedan drog Ford escorten och jag, emot Roma city.

"Blod är tjockare än vatten!"

IT'S IN YOUR ARMS I WANT TO FALL ASLEEPNär jag klev in i Roma's badhus idag, var jag faktiskt en aning nervös. Konstigt, men det är alltid svårt första gången att vara vikarie för en ny grupp. Men efter satt igång, kändes det bra. Dock blev jag en aning irriterad när en dam, klagade på att jag stannade musiken för att förklara nästa övning. Tänkte ju mest på dem och att dem skulle hänga med, bra liksom. Men efter sett flera skratta och leende i bassängen, kastade jag damens åsikt åt sidan och tog in alla andras leende istället.
Hemma väntade familjen och mat på köksbordet, hungrig som en tiger högg jag in på kycklingsgrytan och riset.
Har nu fortsatt kvällen framför tvn och mobilen. Men det roligaste och det som jag är mest tacksam för ikväll, är att Lucas ringde. Jag blir alltid lika glad och tacksam, för att höra hans röst. Å efter denna dag, var det extra skönt att byta några ord med varandra. Dock saknar jag att krypa ner brevid honom, men saknad är mycket bra. 
Men nu är det dags för sängen, för morgondagen bjuder på jobb tillsammans med mamma. God natt, siv gutt!"I vissa sammanhang är det bättre att vara tyst som en mus, än att skrika högt som en tupp!"


MIN PÄRLA!Denna Onsdag hade jag mina 2 sista vattengympa pass, i GEAB's bassäng. Till mina strålande deltagare gav jag en bunt påskliljor, för tacka att jag fått köra med dem denna vårtermin. Å när passen var slut, trippade en ifrån varje grupp fram med ett paket till mig. Super chockad faktiskt, ett stort och ett litet. Riktigt kul, glad och tacksam!
På eftermiddagen har jag bara myst runt här hemma, för mig själv tillsammans med Bellsan. Har kollat igenom bilderna från igår, kollat runt på datorn och internet. Även hunnit med ett telefonsamtal, med Johanna. Jag är verkligen glad, att jag har henne. Hon är verkligen min underbara pärla!
Skall nu ta och packa om väskan, för att dra mot Roma socken. Jag skall nämligen ha ett extra vattengympa pass, där klockan sex. Hoppas även på att få träffa min söte pojk, en stund. Ha en bra onsdagkväll!"I wish it were a drem!"