HELT SLUT

Jag överlevde idag gymmet, men är verkligen helt slut just nu. Kul att gymma och få umgås med Lucas, bara vi två. Även om jag inte gillar att gymma, var det idag faktiskt riktigt roligt. Min energi var på topp, när jag var klar men efter en dusch var jag helt slut. Men var ändå tvungen att bege mig till jobbet, för att jobba.

Timmarna rullade på rätt bra, men dem sista timmen har jag mest haft ont i kroppen och knappt orkat gå en meter. Men nu hemma, där en kusin och en brorsa, somnat på varsin sida av soffan. Själv känner jag hur ögonen nästan går ihop, så kanske även dags för mig att sussa. För imorgon gäller åter igen, jobb.
Måste ju även berätta att jag idag åkt motorcykel med Lucas, grymt skoj att äntligen få åka hans nya hoj. Läskigt till en början, men sen rikrigt kul. Hoppas på att få åka, snart igen.
Men nu dags att väcka dessa gossar i soffan och sedan ta mig till sängs. Sov sött, kära läsare!
Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren
WHAT A FEELING


Lucas på motorcykeln, i Septembermånad 2011
Fotograf: Michaela Stuxgren

Jag hann med alla måsten och alla att göra, denna Fredag förmiddag. Det känns bra, Lucas rullar in på motorcykeln på parkeringen, det är alltså dags att äta sen byta om till träningskläder. Önksar mig lycka till!
Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stxugren
CHECK THIS OUT!Hörrni, kära läsare!

Detta kommer kanske vara ett dumt och konstigt blogginlägg. Känner du för att inte läsa mer, stanna då här!
Känner du för att u vill läsa detta inlägg, som kanske kommer bli konstigt och dumt, så fortsätt nu!
detta är ett inlägg jag känner för att verkligen ta upp, länge funderat på att skriva det och idag känns det som ett perfekt tillfälle. Jag har de senaste veckorna insett att dem allra flesta har dåligt med inspiration, även vissa stora bloggare. Bloggarna bloggar mindre per dag och även erkänner, att dem har dåligt med inspiration. Hur kan vi då, förbättras?? Ja, genom att ge varandra kloka, seriösa och bra kommentarer hur vi kan ge den inspiration vi vill ge ut på våra bloggar. Kanske, eller? Vad tycker du? När jag kanske sitter i bilen, vaknar tidigt på morgona, inte kan sova på kvällarna funderar jag över vad jag skall blogga om och oftast flödar min fantasi just då. Men sen när jag väl hamnar framför datorn, försvinner den bara bort. Hur lyckas det, är det något annat på Internet som fängslar mig mer??
Jag vill ha alla kommentarer och funderingar jag kan få, eller vill jag bara ge dig en tankeställare. Ja, som sagt jag sa att det kunde bli ett konstigt och dumt inlägg, men såna behövs ibland.Barnet, med kärt, många namn, Michaela Stuxgren1