Envis som en häst!

Ja envis är nog fan ordet, på mig i detta läge. Hemkommen från jobbet med denna inhandling. Ser kanske inte tungt ut, men fy fan de var de! Å fy vad jag svor åt mig själv, under vägen hem. Varför kunde jag inte bara bett om hjälp i helgen, när päronen var här? Varför var jag tvungen att handla allt detta idag? Varför har jag inte bilen här? Jag skall tusan skaffa matkasse!
Väl hemma, slog jag även huvudet i dörrkarmen, när jag skulle ta tag i ena kassen. Måste erkänna att då kom de faktiskt någon tår. Men jag skall tusan inte köpa mig en Dramaten!

Men nu har jag lugnat mig och jag är nu mer glad över att jag är så jävla envis ibland, för nu har jag/vi mat till hela veckan förhoppningsvis.

We walk this Street to Day

Onsdagens arbete flög iväg, med varuplock. Mycket nya julleksaker som dyker in nu och med ansvar över leksakavdelningen, så är de ju extra kul att plocka dessa varor. De roligaste som dök upp igår var helt klart låtsas, dammsugaren till barn. Riktigt snygg!

Hemma möttes jag av att P och kompisen Jocke, hade lagat tacos. Efter de såg vi filmen Vacation , som deras kompis tipsat om. Men skulle nog inte rekommendera den vidare. Visst gav den oss en hel del skratt, men en aning pinsam också. Efter de kröp jag till sängs, medan de fortsatte och se en till film.

Denna Torsdags morgon har vi käkat frukost tillsammans, för idag drar Jocke tyvärr tillbaka till Norge där han jobbar och bor just nu. Men som alltid lika kul att ha honom på besök. Mot dagens jobbdag!

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

God morgon Onsdag!
Här i Stockholm vaknar man idag, av att solen skiner en aning. Hoppas de håller i sig. Solen gör ju en aning gladare och ger lite extra energi.

Middagen igår käkade vi på Rolfs kök, gott ock kul! De andra käkade förrätt, men jag tog efterrätt istället. Till varmrätt käkade jag entrecote med potatisgratäng och till efterrätt blåbärsglass. smaskens och vilket gott vin jag drack!
Som alltid lika kul att träffa både Camilla och Jocke, två vänner P jobbade med på Bolaget i Visby förut. Vi pratade gamla minnen och resor, sen hur dagens vardag ser ut och framtida planer. Alltid lika intressant och kul att skratta åt gamla minnen man upplevt tillsammans.

Nu dags för frulle och sen jobb.