Lillebror överraskar!

Han sa igår att jag kommer, vid midnatt på Onsdag till Torsdag. Så när han runt lunchtid idag dök upp där framför ögonen på mig vid leksaksavdelningen vart jag glatt överraskad. En härlig lunch tillsammans och sen jobbade jag på tills han några timmar senare kom och hämtade upp mig, med lite matkassar.
Väl hemma högg vi in på P's pannbiffar från Måndagens matlagning, innan vi drog mot stan och köpte en luftmadrass.
Nu är den köpt, uppblåst och han har intagit sov läge, lika så tänker jag. Skönt att ha honom här i några dagar.

Plask Plask

Oboy Tisdag, här ligger jag och drar mig i sängen även om jag vaknade upp pigg vid 8-tiden. Njuter jag av en lugn förmiddag innan kvällens stängningspass och försöker stretcha, för jag har en aning träningsvärk, efter träningspassset på gymmet igår. De var över två veckor sen på gymmet och de är då man inser att man saknat de och hur kul de är med träning, när man haft en liten paus.

De senaste veckorna har jag också gått och längtat efter mina vattenpass, som inte kommer att komma denna termin tyvärr. Saknar ledarskapet och se glädjen och tacksamheten i ögonen, på dessa människor jag tränar eller har tränat. Men mitt mål för detta år är att jag skall träna mer själv, som jag inte gjort lika mycket de tidigare åren. Något som jag egentligen redan sett en aning resultat i, från jag började gymma. När jag underhåller träningen märker jag att jag inte har lika ont i ryggen och mina knän, som jag haft den sista veckan då jag inte tränat. Därför är de dags att underhålla träningen och skall även försöka ha som mål att inom de två närmaste veckorna besöka en simhall och vara med på ett vattenträningspass för att känna glädjen man får av andra människor, när man tränar.


Bjuder på en gammal bild när jag höll vattenträning, för mitt gamla arbetsgäng ICA Maxi Visby.

Finally Friday!

Finally Fredag! Trött tjej på väg mot veckans sista arbetspass, innan de blir helg. Så bit ihop nu, M!
I eftermiddag kommer P's mamma och lillebror, så ikväll blir de nog middag på stan. De kommer bli skoj!

Igår fick jag även de klart, en av våra extra tjejer kunde jobba min Fredag, så snart på väg hem mot ön för en lång helg. Torsdagkväll-söndagkväll om två veckor!
Sjukt kul och stor längtan nu efter nära och kära, för de är faktiskt 8 veckor sen jag var hemma sist nu. Trodde aldrig de skulle bli så långt i mellan gångerna. Men de andra gotländska tjejerna på jobbet, har berättat att de blir tyvärr bara mer och mer sällan för man jobbar och de är ibland för krångligt att åka. Men som sagt 13 dagar kvar tills Gotland! Yeah!