Se de som en utmaning!

Ledig Tisdag innebar att jag vaknade 5.53 och kunde inte somna om, så nätsurfade fram till P vaknade vid 9-tiden. Jag känner mig som en pensionär/småbarnsförälder. Jag somnar tidigt och vaknar med tuppen.
Käkade frukost och hade en härlig, solig förmiddag ihop. Sen fastnade jag med någon ny serie, innan jag efter lunch kom utanför dörren och tog mig en tur runt i Sundbyberg och hann även göra lite små saker på ett fik där nere. Fick med mig en kasse med kläder hem, som jag spanat på ett tag och sen även två tunga ICA kassar. 

Insett ännu mer idag att jag har en svaghet, jag har svårt med lediga dagar. Jag behöver ha fler planer för dagen, annars fastnar jag i det där mönstret med att bara se serier, trycka bort vissa saker och känslor och sen ha ångest över att jag inte gjort saker som jag borde. Men svagheter skall man ju bara se som en utmaning, så gäller väl bara att jobba hårdare på utmaningen!
Skall nu dra täcket över huvudet för idag, för imorgon väntar en jobbdag!Varje dag, året om!

Hej där, kära Måndag!
Så mycket känslor, så mycket tankar och så mycket att dela vad jag gjort denna vecka, då jag haft frånvaro här ifrån. Men vart börjar man?

Jag är i alla fall nu på väg mot jobbet och igår var morsdag. Min familj brukar ofta jobba då, för att de även är en av de största dagarna i min mammas arbete, men tårta och middag hos mommo brukar alltid vara ett måste. Igår blev det inget av det för min del, tråkigt. Men vad är en dag ibland, jag älskar ju min mamma och alla mina nära och kära varje dag på året! 
Nu dags för jobb! 

Med detta tillägnar jag min mamma idag, din kära dotter på andra sidan vattnet.

Du är som dessa rosor. Vacker, sprudlande glad, envis och stark, kämpar på mot alla utmaningar och driver oss framåt! Mamma, ingen är som du och jag älskar dig så! Oavsett vilken dag på året det är! ❤

Han gav mig lite extra energi!

Åter igen ny vecka, vart uppe med tuppen för att käka frukost med brorsan som begav sig tillbaka till ön idag och P som skulle jobba lunch idag. Hängt framför tvn och laddar nu upp för kvällens stängningspass på jobbet. 


Brorsan hemma i vår soffa, i Fredagskväll 


I Fredags kväll efter jobbet blev jag upphämtad i min kära bil av brorsan och kusin vitamin. Vi tog oss en biltur, alltid lika kul att åka bil.

Lördagen bjöd på frukost med brorsan och P, innan jag fick skjuts till ICA Maxi Nacka där jag jobbat för Rydells i helgen. Lika kul att få vidga sina vyer. Efter jobbet mötte jag upp brorsan och kusin på Broken i stan, för middag och några glas. 

Favoritgrabbarna i bilen, Söndagskväll.


Avslutade helgen med en till frukost och jobbdag för Rydells, sen pizza med grabbarna hemma. Så sjukt kul att ha brorsan här denna helg, önskar han hängde här oftare. Men förhoppningsvis lär de blir så! Var ju tvungen att ha en bild på oss, men vi har ju rätt svårt att lyckas vara seriösa ibland. Den här helgen var en bra energipåfyllning!