EN BRA KVÄLL MED FAMILJEN

Barn Vesuvio pizza
Fotograf: Michaela Stuxgren
 
 
Efter jobbet dök hela familjen upp hemma, vi beställde pizza. Jag och pappsen drog iväg och hämtade upp dem. Alltid lika äventyrligt och kul att åka bil med honom, får mig alltid ett skratt. Ikväll skrattade vi åt den där turist kinesen, som vi mötte två gånger i innertan som körde åt fel riktning.
Tillbaka hemma högg vi in på pizzorna och pratade om allt från naturkatastrofen i New York, resor och olika framtidsplaner och skrattade en hel del. En riktigt bra kväll tillsammans med hela familjen. 
Nu blir det läggdags har en lång dag framför mig imorgon både jobb, vattenpass och träff med min bästa Pärla. 
1

ALLTING NÄRMAR SIG


Julkula i granen 2011
Fotograf:Michaela Stuxgren
 

Just nu hemma på lunch, väntar på att mina mackor skall bli klar rostade. Så jag kan hugga in på kräm och mjölk, plus rostade mackor. Inte speciellt hungrig, så bestämde mig för något lätt.

Idag plockas det upp ännu mer julkulor, tomtar och adventsljus på jobbet. Man börjar känna att julen närmar sig med stormsteg, nu mindre än två månader kvar till julafton och folk inhandlar redan julsaker och dem första julklapparna. Har du också börjat jul handlat?


 

 

1

EN SOFT TISDAG HEMMA

Oktoberfoto i Visby innerstad
Fotograf: Michaela Stuxgren


Klockan börjar närma sig jobbdags och jag tittar tillbaka på dagen och funderar över vad jag gjort, typ ingenting. Kollat tv, surfat runt på Internet och varit social mot min familj när dem kommit hem i omgångar, verkligen en soft Tisdag. Känner mig nu bättre efter ha knarkat alvedon och halstabletter, hoppas på att det skall fortsätta gå åt det hållet, alltså bättre som betyder frisk.